Hayat...

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Hayata karışamıyorum. Hayatı yaşayamadığımı hissediyorum. Ve yaşama isteği yüzünden boş veremiyorum da. Boş versem çözülcek aslında. Yoruldum ya. İş bulmak sıkıntı her şey sorun...

• Beğen
Reactions: Cgl

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Bazen böyle dusunceler inanın hepimizde oluyor..evet iş bulmak sıkıntılı özellikle nereden başlayacağını bilememek ama sabredince biraz da emek verince bir şekilde her şey yoluna giriyor dönüm baktığınızda geçmişe neler yaşamışım nerelerden geçmişim diyeceksiniz
Bugünkü edecegim duaya sizide katıyorum guzel haberlerinizi bekliyorum🫂

• Beğen
Reactions: Felfella

öğretmenbey

Asistan
24 Ağu 2022
27
5
3
Hayata karışamıyorum. Hayatı yaşayamadığımı hissediyorum. Ve yaşama isteği yüzünden boş veremiyorum da. Boş versem çözülcek aslında. Yoruldum ya. İş bulmak sıkıntı her şey sorun...
Ölüm ama nasıl? Ölümün psikolojisine girince canımın yanması umrumda olmayacak. Göğsümün ortasındaki taş gibi sıkıntı veya göğsümün ortasında bıçak yarasının acısı gibi bir acı geçecek. Her şeyi bir kenara bırakıp gitmek, açgözlü ve hırslı insanları kendi hallerine bırakıp gitmek en iyisi. Ölüm aslında bir kurtuluş. Yaşamak aslında zulüm. Niye çocuk doğuruyorlar? Dünyaya her gelen çocuk acı çekiyor.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Hepimizin sorunu bu aslında. Yaşıyoruz ama niye? Yaşamak için herhangi bir sebebimizi bile yaratamıyoruz. Etrafımız kısıtlı bir kutu gibi. Sanki yaşadığımız yer tamamen bir hapis. Çevrem tamamen yoksullukla sarılı. Mutlu değiliz, olamıyoruz çünkü hep bir yarım kalmışlık hissi. Karanlık gökyüzüne sarılmış etrafımız da mavi'ye hasretiz gibi..

Yusufworks06

Asistan
31 Ağu 2022
11
2
3
Hepimizin sorunu bu aslında. Yaşıyoruz ama niye? Yaşamak için herhangi bir sebebimizi bile yaratamıyoruz. Etrafımız kısıtlı bir kutu gibi. Sanki yaşadığımız yer tamamen bir hapis. Çevrem tamamen yoksullukla sarılı. Mutlu değiliz, olamıyoruz çünkü hep bir yarım kalmışlık hissi. Karanlık gökyüzüne sarılmış etrafımız da mavi'ye hasretiz gibi..
Evet belki gerçekten öyleyiz ama bizlerde bu şekilde sadece negatif düşünürsek hiç bir yere gelemeyiz. Pozitif düşünmek için sebep de bulamıyoruz ki efendim...

• Beğen
Reactions: Felfella

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Evet belki gerçekten öyleyiz ama bizlerde bu şekilde sadece negatif düşünürsek hiç bir yere gelemeyiz. Pozitif düşünmek için sebep de bulamıyoruz ki efendim...
İnanın günümün başlangıcı böyle.. Evrenin çekim gücüne inanırım nasıl bakarsan öyle gelişir olaylar vs ama.. Evrenin buna bile inancı kalmamış gibi..

• Beğen
Reactions: Yusufworks06
Konu Sahibi
Felfella

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Bazen böyle dusunceler inanın hepimizde oluyor..evet iş bulmak sıkıntılı özellikle nereden başlayacağını bilememek ama sabredince biraz da emek verince bir şekilde her şey yoluna giriyor dönüm baktığınızda geçmişe neler yaşamışım nerelerden geçmişim diyeceksiniz
Bugünkü edecegim duaya sizide katıyorum guzel haberlerinizi bekliyorum🫂
Çok teşekkür ediyorum gerçekten 🙏🏻🌸✨

Konu Sahibi
Felfella

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Ölüm ama nasıl? Ölümün psikolojisine girince canımın yanması umrumda olmayacak. Göğsümün ortasındaki taş gibi sıkıntı veya göğsümün ortasında bıçak yarasının acısı gibi bir acı geçecek. Her şeyi bir kenara bırakıp gitmek, açgözlü ve hırslı insanları kendi hallerine bırakıp gitmek en iyisi. Ölüm aslında bir kurtuluş. Yaşamak aslında zulüm. Niye çocuk doğuruyorlar? Dünyaya her gelen çocuk acı çekiyor.
Şöyle... "Ölümü kabullenip ölmemek" daha iyi olabilir. Çünkü ölürsek sonu pek başarılı bitmiş olmaz. Ölmek için de o kadar saçma sapan acılı süreçlerden geçmedim, kendime haksızlık. Bu kafada olmak daha sağlıklı ya sanki 🥲 çocuk doğurmak farklı bir boyut tabii. Sadece "her açıdan" yeterli insanlar doğurmalı

Konu Sahibi
Felfella

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Üzdü bu yazı. Teşekkürler 🫂

• Beğen
Reactions: Lia

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar