Hayat Beni Yordu,hayat Çok Zor

Emre

Dekan
9 Tem 2022
132
1
40
28
İşimden koyuldum,yaptığın hiçbirşey işe yaramıyor birsürü dükkan açtım hepsi battı mesela biri çıkıyor tiktokta bir video paylaşıyor anında tutuyor adam zengin oluyor biz de neden böyle olmuyor

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Bence onlarda zorlu durumlardan geçiyor ünlü olmadan önce bir sürü video çekiyorlar ve biri tutuyor ünlü oluyorlar aynı senin iş gibi sen de bir sürü iş batıracaksın ama biri elbet tutacak tabii onlar daha az zarar gören oluyor bize kıyasla farkındayım Bence yılmamalısın battım diye üzülmemelisin bunların hepsi birer tecrübe elbet birisi tutacak İnan. ben kendime böyle söylüyorum ve inanıyorum çok battım kiraamı ödemeyi geç ekmek bile alamadım ama yılmak yok devam:) her battığımızda yeni bir şeyler öğreniyoruz

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Bilmiyorum hangi işlere yöneldin ne mezunusun falan ama ben hep aynı işimde kaldım batsamda devam ettim bunu tavsiye edebilirim sana bir tane gerçekten bildiğim inandığın vardır o yoldan devam edersin battığım kadar çıktığımda var dibi görmeden yükseklerin değerini bilmiyoruz bence. insan hep fazlasını istiyor

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
İşimden koyuldum,yaptığın hiçbirşey işe yaramıyor birsürü dükkan açtım hepsi battı mesela biri çıkıyor tiktokta bir video paylaşıyor anında tutuyor adam zengin oluyor biz de neden böyle olmuyor
Hepimizin ortak noktası bu bence. Çünkü bizler para uğruna karakterinden ödün verebilecek insanlar değiliz. Ülke'de para yüzünden karakterinden ödün vermeyen insanlar olmadığı sürece hiçbir şekilde gelişmemize etki sağlayacak bir geleceğimiz yok. Çünkü tiktok'ta para uğruna girmediği şekil kalmayan kişilikler çoğaldıkça bizler daha da azalacağız. Çünkü bizler hayatın bize getirdiği kazıkları yiyip gerçekleri fark ederken, o kişiler paranın yüzünü gördükçe kendini attığı tehlikenin bile farkında olmayacak. Evet, yaşayacaklar. Çok güzel yaşayacaklar. Ama yaşadıkları hayatın tamamen bir kurmacadan ibaret olduğunu bilmeden.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: iKnowWhoAreU

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Hayatımızı ne zaman baskalarinin hayatıyla kıyaslamak hep zararda biz oluyoruz kimsenin hayatı mükemmel değil..umutla başlayıp bütün emeklerinin zayi olmasına engel olamamak çok zor bazen kelimeler anlatmaya yetmez o anki çaresizliği ama inanın hepsi geçiyor tüm yokuşlar düzlük oluyor umarım sizinde en yakın zamanda işleriniz yoluna girer iyi ki bu kadar emek vermişim dersiniz

• Beğen
Reactions: iKnowWhoAreU

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar