3 yıl önce okb tanısı kondu, sonrasında kendiliğinden geçti. fakat son 1 aydır yeniden çeşitli obsesyonlarım oluyor. maddi manevi fiziksel ruhsal çökmüş durumdayım. 4 yıldır şiddetli sosyal fobi yaşıyorum ve 4 yıldır bir arkadaş dahi edinemedim. normalde çok eğlenceli ve konuşkan biriyimdir ama yeni tanıştığım insanlarla konuşamıyorum çok kasılıyorum. üniversite 4. sınıftayım, 1 hafta sonra okuduğum şehire gideceğim, yahu son sınıfa gelmiş bir insanın bir merak edeni olmaz mı ne zaman geleceksin diye soran? yok. koskoca bir üniversite hayatını bu kadar boş geçirmiş olmanın ve son senem olması içimdeki üzüntüyü öyle bir artırıyor ki.
4 yıl oldu, 1 arkadaş bile edinemedim son 4 yılda. Lanet olsun gerçekten. Kötü bir insan mıyım? Kesinlikle hayır. Tam tersine çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum, belki de böyle olmasının sebebi fazla iyi olmaktır bilmiyorum.
Bunlara bağlı olarak aşırı derecede unutkanlık ve dikkat dağınıklığım var, öyle ki alzheimer derecesine gelmekten korktuğum oluyor. Maddi olarak bir psikiyatristle görüşebilecek durumum yok, devlet randevu vermiyor 1 ay sonraya anca veriyor. Ne yapacağım? Artık nefes alamıyorum
4 yıl oldu, 1 arkadaş bile edinemedim son 4 yılda. Lanet olsun gerçekten. Kötü bir insan mıyım? Kesinlikle hayır. Tam tersine çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum, belki de böyle olmasının sebebi fazla iyi olmaktır bilmiyorum.
Bunlara bağlı olarak aşırı derecede unutkanlık ve dikkat dağınıklığım var, öyle ki alzheimer derecesine gelmekten korktuğum oluyor. Maddi olarak bir psikiyatristle görüşebilecek durumum yok, devlet randevu vermiyor 1 ay sonraya anca veriyor. Ne yapacağım? Artık nefes alamıyorum