Hangi Bölüme Gitmeliyim

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
23 yaşındayım. Kalp mi değil mi anlayamıyorum ama böyle yüzeysel değil daha derinden hissedilen bi batma yaşıyorum. Sanki damarlarım sızlıyor gibi. Şimşek çakmasını düşünün uzanır ya hani o şekilde bi batma hissediyorum doktor kalbimin iyi olduğunu söylüyor. Bu tarz tecrübesi olan var mı?

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
23 yaşındayım. Kalp mi değil mi anlayamıyorum ama böyle yüzeysel değil daha derinden hissedilen bi batma yaşıyorum. Sanki damarlarım sızlıyor gibi. Şimşek çakmasını düşünün uzanır ya hani o şekilde bi batma hissediyorum doktor kalbimin iyi olduğunu söylüyor. Bu tarz tecrübesi olan var mı?
Sinirli ve stresli hissetmenin vermiş olduğu problemler. Göğüs kasından gelen birşey diye düşünüyorum. Genellikle bu tarz durumu sinirli ve stresli olduğum zamanlarda hissediyorum. Bilirsin ki zaten stres sağlığın başlıca düşmanı. 😊

• Beğen
Reactions: Cgl

makeupbymarvela

Üyecik
25 Ağu 2022
1
0
1
pdr okumayı dusunebilirsin

Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Sinirli ve stresli hissetmenin vermiş olduğu problemler. Göğüs kasından gelen birşey diye düşünüyorum. Genellikle bu tarz durumu sinirli ve stresli olduğum zamanlarda hissediyorum. Bilirsin ki zaten stres sağlığın başlıca düşmanı. 😊
Ben de tam bir yürüyen stres olduğuma göre psikolog yolu gözüktü 🥲🥲

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Ben de tam bir yürüyen stres olduğuma göre psikolog yolu gözüktü 🥲🥲
Kendini daha iyi hissetmek istiyorsan gerçekten gitmeni tavsiye ederim. Bana katkısı olmasa bile benim kendime oraya giderek katkımın olduğunu düşünüyorum şahsen ve içimi dökmek beni aşırı rahatlatıyor.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Cgl

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Kendini daha hissetmek istiyorsan gerçekten gitmeni tavsiye ederim. Bana katkısı olmasa bile benim kendime oraya giderek katkımın olduğunu düşünüyorum ve içimi dökmek beni aşırı rahatlatıyor.
Anlayan veya yanlışlarını objektif olarak söyleyen birilerinin olması iyi geliyor bazen

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Öncelikli olarak bence bu soruyu bir doktora sormalısın ve eğer kalbin ile genel alaka düzeyi dışında bir problemden kaynaklıysa sorun sadece kalbine baktirmak yeterli olmaz.Bir durum söz konusu olduğunda sıkıştırıyor olabilir.mesela kisa kısa nefesler almak zorunda bırakıyordur sizi uzun veya normal nefeslerde acı verici bir batma oluyordur bunu gaz veya gaz giderici ilaçlar yüzünden veya bazı maddeler yüzünden yaşıyor olabilirsiniz.

• Beğen
Reactions: Cgl

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar