Gülşen

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Sedat Peker'in açıklamalarını kapatmak için bundan aylar öncesinden olan bir olayı dosyalayıp Sedat Peker harekete geçtiğinde gündeme koyan insanlar...
Evet Gülşen söylediklerinde yanlış yapmış ve tutuklanmıştır ama Yeniden Refah Partisi'nde görevli şahıs (Ö.Y.)'nin 'Bu kadının katli vaciptir!!!!' diyerek tweet atması ne kadar doğru???

Çözüldü
Neden gülüyorsun?
Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum.
Bu iletişim adaletin sistemini zamanında yaşatmış. Şuan yaşadığımız onca adaletsizlik, adaletten yana olmayanlar yüzünden. Herhangi bir sonuç olmak istiyorsan öncelikle sorgula. Ama sorguladığın yere dikkat et. Çünkü o yerde sen sadece suçlusundur.
Konu Sahibi
nis

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Hocam ayrı olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama savcıların bu tweetten sonra tutuklama emri vermiş. Biri bu tweeti ciddiye alıp çekip vurmasın diye.
Gülşen'e ceza vermesinler demiyorum ama zarar verecek zihniyete sahip insanların dışarda ne işi var.

Lost

Asistan
26 Ağu 2022
23
8
3
İrade çerçevesindeki olan hiç birşey boşu boşuna olurmu sandınız?
Her zaman el üstünde el akıl üstünde akıl vardır

• Beğen
Reactions: nis

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Neden gülüyorsun?
Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum.
Bu iletişim adaletin sistemini zamanında yaşatmış. Şuan yaşadığımız onca adaletsizlik, adaletten yana olmayanlar yüzünden. Herhangi bir sonuç olmak istiyorsan öncelikle sorgula. Ama sorguladığın yere dikkat et. Çünkü o yerde sen sadece suçlusundur.

• Beğen
Reactions: nis ve Lost
Çözüldü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar