Gta San Andreas ( Nostalji )

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Yillar sonra GTA:SA oynadim. Kanimdan tutun iliklerime kadar o nostaljiyi hissettim.

Ek olarak su Og Loc ne gıcık karakter? İssiz sapsiz herif...

Sizin içinde nostalji olan bir oyun var mi?

*Beyaz rockstar yazili kapisonlu uyusturucu saticilarini oldurerek para kasabilirsiniz.

GTA San Andreas indirdiğim kaynak;

Screenshot_2022-08-30-10-56-54-012_com.rockstargames.gtasa.jpg
Screenshot_2022-08-30-10-50-26-088_com.rockstargames.gtasa.jpg

• Beğen
Reactions: Seyfullah Yördem
29 Ağu 2022
15
8
3
Yillar sonra GTA:SA oynadim. Kanimdan tutun iliklerime kadar o nostaljiyi hissettim.

Ek olarak su Og Loc ne gıcık karakter? İssiz sapsiz herif...

Sizin içinde nostalji olan bir oyun var mi?

*Beyaz rockstar yazili kapisonlu uyusturucu saticilarini oldurerek para kasabilirsiniz.

GTA San Andreas indirdiğim kaynak;

Ekli dosyayı görüntüle 70
Ekli dosyayı görüntüle 71
arada bende oynuyorum. 10 yıldır gitmediğim memleketime dönmüş gibi hissediyorum.

29 Ağu 2022
15
8
3
Valla yillar once o silah kutularini caldigimiz gorevi gecemezdim. Artik yillar sonra kehaneti bozdum.

Ne garip ki tren görevini tekte gectim 😃
Üniversiteye geçince lise derslerinin kolay gelmesi gibi bir şey. Sonradan çok kolay geliyor. Benim de takıldığım helikopterli bir bölüm vardı yıllar sonra oynadığımda kolayca geçmiştim ama zamanında kanser etmişti.

Konu Sahibi
MEP

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Üniversiteye geçince lise derslerinin kolay gelmesi gibi bir şey. Sonradan çok kolay geliyor. Benim de takıldığım helikopterli bir bölüm vardı yıllar sonra oynadığımda kolayca geçmiştim ama zamanında kanser etmişti.
Gerçekten öyle, yillar sonra cok eglenmeye başladım oynarken, gta san andreas gercekten yapilmis en iyi oyun

• Beğen
Reactions: Seyfullah Yördem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar