Gıdaların Kalori Hesaplası

cunyerkabukli

Üyecik
12 Ağu 2022
11
0
1
22
Kilo vermek veya almak için ise bu kadar ince düşünmek mantıksız bence eğer sporcu değilsen bu tarz ufak şeyleri hesaplamak anlamsız zaten kilo vermek veya almak istiyorsan ve profesyonel birinden liste aldıysan o senin için hesaplamış ve ince ayrıntıları ile hazırlamış olur.

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Tabii ki olur ama öncelikle bunun için ne kadar kalori alman lazım bunu öğrenmen lazım ona göre hesaplamalar yaparak yemek faydalı olur ama bence en iyisi devletin diyetisyenleri var onlara başvurun onlar makinelerle sizin tüm değerlerinizi ölçer ve ona göre bir diyet programı yazar en sağlıklısı ve güvenilir o. Mesela bir anda ekmeği bırakmak saç dökülmesine sebeb olabilir bu yüzden en iyisi bir diyetisyen eşiğinde yapmaktır. Bol şans :)

nobodyfln0

Üyecik
14 Ağu 2022
1
0
1
Ben kalori hesaplayarak baya kilo verdim yani işe yarıyor. Üstelik gün içinde yediğim her şeyin kalorisini bildiğimden tatlı veya abur cubur yediğimde pişmanlık hissi gelmiyor. Ama bağımlılık yapan bir şey ona göre. 1.58 boyundayım 38 kiloya kadar düştüm. Ağzıma giren her lokmayı hesaplamadan duramıyorum. Daha sonrasında kendine hakim olabileceğini düşünüyorsan kalori hesabı yapmaya başla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar