Geçmişe Dayalı Cinsel Geçmişi Anlatıyor

Sibertekno48

Üyecik
10 Ağu 2022
10
0
1
Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşımla 1 aydır birlikteyiz ve geçmişindeki yaşadığı eski sevgilileriyle birlikte olduğu cinsellik anılarını paylaşmakta benimle ve ben onu çok seviyorum ama aşırı gergin hissediyorum kendimi ve ne yapmamız lazım tavsiyelerinizi yazın

Azadks

Asistan
8 Ağu 2022
5
9
3
İstanbul
Eğer söylediklerinin ne hissettirebileceğini düşünmeden o saflıkla yapıyorsa durumun seni rahatsız ettiğini ve aynı şeyleri başkası için sen söylesen ne hissedeceğini açıkla. İlişkide en büyük çözüm de silah da iletişimdir. Yo hayır söyledikleri gayet kıyaslama yada geçmişe özlem barındırıyorsa geçmiş olsun karşim yada geçmiş oldur.

• Beğen
Reactions: Sibertekno48

Mert1988

Doçent
8 Ağu 2022
40
8
8
Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşımla 1 aydır birlikteyiz ve geçmişindeki yaşadığı eski sevgilileriyle birlikte olduğu cinsellik anılarını paylaşmakta benimle ve ben onu çok seviyorum ama aşırı gergin hissediyorum kendimi ve ne yapmamız lazım tavsiyelerinizi yazın
Vallahi şaşırdım kardeşim ama inan sana anlatması ilginç yinede hakkında en hayırlısı olmasını temenni ediyorum

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Saçmalık ve çok büyük saygısızlık. Ben bi kadın olarak altında herhangi bi saflık aramam. Böyle bi hatanın yapılması için insanın 10 yaşında falan olması lazım. Yetişkin bi insan nerde ne konuşulur kime ne anlatılmamalı bilmelidir. İsterse seni hiç sevmiyor olsun hiç farketmez kesinlikle yapmaması gerekirdi. 👎🏼

Cgl

Doçent
22 Ağu 2022
55
19
8
Saçmalık ve çok büyük saygısızlık. Ben bi kadın olarak altında herhangi bi saflık aramam. Böyle bi hatanın yapılması için insanın 10 yaşında falan olması lazım. Yetişkin bi insan nerde ne konuşulur kime ne anlatılmamalı bilmelidir. İsterse seni hiç sevmiyor olsun hiç farketmez kesinlikle yapmaması gerekirdi. 👎🏼
Böyle saygısız seni bu kadar kötü hissettiren bi insandan ayrılmaya bakmılısın. Kendini açıklasan ifade etsen bile bence bazı şeylerin net sınırları vardır. Bu çok ayıp bişey. Sen konuşsan bunu yapmayı bıraksa bile ilerde başka saygısızlıkları olacaktır. Evet biliyorum insan sevince herşey çok karmaşık içinden çıkılmaz olup yollar arıyor senin için zor bi durum ama maalesef gerçekler acı oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar