Futbolda Hatalarımı Bulamıyorum

Ahmet

Üyecik
6 Ağu 2022
6
0
1
bir futbol kulübünde oynuyorum yaşım 16 antrenmanda takımlar kurulup maç yapılıyor takımda en iyi oynayan ilk 4 lerde sayılırım ama yapılan maçlarda kötü oynamama rağmen ve takımım kazanmasına rağmen tatmin olamıyorum oynadığım oyundan ve hatalarımı bulamıyorum ne yapmamı önerirsiniz

Yeniden

Asistan
19 Ağu 2022
16
2
3
Hatalarını bulabilmek ve oynadığın oyunun keyifli olması için oyundaki arkadaşlarınla paslı ve eğlenceli oyna. Bir süre sonra oyundan keyif almaya ve gelişimini sürdürmeye devam ettiğini görürsün.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
bir futbol kulübünde oynuyorum yaşım 16 antrenmanda takımlar kurulup maç yapılıyor takımda en iyi oynayan ilk 4 lerde sayılırım ama yapılan maçlarda kötü oynamama rağmen ve takımım kazanmasına rağmen tatmin olamıyorum oynadığım oyundan ve hatalarımı bulamıyorum ne yapmamı önerirsiniz
Oynadığınız oyundan tatmin olmak isterseniz sanırım her klüpte bir koç vardır diye düşünüyorum. Bunu koçunla konuşmayı denemelisin bence. O senin göremediğin şeyleri görür ve nerede hata yaptığını sana net bir şekilde seninle paylaşır. Fakat, kendinize karşı özgüveniniz yerinde olsun diğer arkadaşlarınız iyi oynuyorsa siz onların yanında daha iyisinizdir. Her zaman başlamadan önce kendinize pozitif telkinler verin ve o enerjinizi can sıkmak yerine sadece anı yaşamayı tercih ederseniz oynadığınız oyundan keyif alacaksınız. 😊

• Beğen
Reactions: Ahmet

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Maçları iyi oynuyorsan ve takımda en iyilerdensen tatminsizlik yaşamaman gerekir aslında. Belki kendin için mükemmeli arıyorsundur. Bence birinden sen maçtayken seni kameraya çekmesini iste. Sonra da kayıttan hatalarını bulup onlar üzerine yoğunlaşırsın. Hatan yoksa da oynarken tatminsiz hissettiğin ânı izlemek ve neden böyle hissettiğini bulmaya çalışmak iyi gelebilir.

• Beğen
Reactions: Ahmet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar