meyveliThanos, Marvel Comics tarafından yayımlanan Amerikan çizgi romanlarında ortaya çıkan kurgusal bir karakter. Thanos, Marvel Sinematik Evreni'ndeki en güçlü kötü karakterlerden biridir ve Avengers, Galaksinin Koruyucuları, Fantastik Dörtlü ve X-Men dâhil olmak üzere birçok kahramanla çatıştı.
Darkseid, DC Comics için Jack Kirby tarafından yaratılan süper kötü kahramandır. İlk olarak Kasım 1970'te Superman's Pal Jimmy Olsen #134 sayısında gözükmüştür. Apokolips isimli gezegenin yöneticisidir. Tanrısal güçleri ve ordusuyla evrendeki gezegenleri fethederek bütün yaşam güçlerini alır.
Darkseid
Meyveli soda mı, sade soda mı ?
Karpuz çilekThanos, Marvel Comics tarafından yayımlanan Amerikan çizgi romanlarında ortaya çıkan kurgusal bir karakter. Thanos, Marvel Sinematik Evreni'ndeki en güçlü kötü karakterlerden biridir ve Avengers, Galaksinin Koruyucuları, Fantastik Dörtlü ve X-Men dâhil olmak üzere birçok kahramanla çatıştı.
Darkseid, DC Comics için Jack Kirby tarafından yaratılan süper kötü kahramandır. İlk olarak Kasım 1970'te Superman's Pal Jimmy Olsen #134 sayısında gözükmüştür. Apokolips isimli gezegenin yöneticisidir. Tanrısal güçleri ve ordusuyla evrendeki gezegenleri fethederek bütün yaşam güçlerini alır.
Darkseid
Meyveli soda mı, sade soda mı ?
Japonyameyveli
Kore mi japonya mi
SoğanlıKarpuz çilek
menemen soğanlı mı soğansız mı
İcmedigimden bilmiyorumJaponya
Soğanlı
Marlboro mu? Parliament mi?
MarlboraJaponya
Soğanlı
Marlboro mu? Parliament mi?
Bu ayrımı yaptırtma banaİcmedigimden bilmiyorum
beetjoven mi mozart mi
guzel secimBeethoven
Demet akalın mi hande yener mi
Kssshjk
Aslında ikisi de değil ama hande yenerin bir şarkısı sebebi ile hande yener diyorum.Beethoven
Demet akalın mi hande yener mi
Kssshjk
MercedesAslında ikisi de değil ama hande yenerin bir şarkısı sebebi ile hande yener diyorum.
Bmw mi? Mercedes mi?
MercedesAslında ikisi de değil ama hande yenerin bir şarkısı sebebi ile hande yener diyorum.
Bmw mi? Mercedes mi?
Hacı hiç bilmediğim şeyler soruyorsun sen buna yinede başkası cevap verebilir ben sallayayım. Mike shinodaMercedes
Mercedes
chester bennington mu ? mike shinoda mi ?
Ps tabikisi burasi trHacı hiç bilmediğim şeyler soruyorsun sen buna yinede başkası cevap verebilir ben sallayayım. Mike shinoda
PlayStation mı? Xbox mı?
Çizgi romanları filan bilmiyorum ama film olarak batman'i tercih ederimPs tabikisi burasi tr
Batman mi superman mi
simit arasiÇizgi romanları filan bilmiyorum ama film olarak batman'i tercih ederim
Simit arası sıcak erimiş tost peyniri mi, peynirli yumurta mı
zevklisinTrileçe
Havuz mu? Deniz mi?
Lamborgihini çünkü söylemesi ve sürmesi daha havalı oluyorzevklisin
havuz cunku kum ayaga yapisiyor
Lamborgihini mi ferrari mi
Hic Toplantiya yetismedim ama bence yurumekLamborgihini çünkü söylemesi ve sürmesi daha havalı oluyor
Kışın bir toplantıya yetişeceğinde koşmak mı, hızlı yürümek mi
Golden diyelim.Hic Toplantiya yetismedim ama bence yurumek
golden mi labrador mu
Himm zor soru kirmizi diyeyimGolden diyelim.
Beyaz gül mü? Kırmızı gül mü?