Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer yeni bi dil öğreniyorsan altyazı tercih edilebilir fakat bence kendini diziye kaptırmak ve olayları kaçırmadan izleyebilmek için dublaj da iyi olur
Animasyonlar hariç demenin sebebi nedir? Örneğin Frozen 1 animasyonunu izlemişsen ingilizce ve türkçe arasında çok büyük bir fark olduğunu sen de görebilirsin. Şahsen dediğinin tam tersini düşünüyorum, animasyonlarda orijinal dil tercih ederim.
Ben dublaj seviyorum yaa direk Türkçe'ye çevrildiğinde kullanilan kelime farkli gibi oluyor ama diğer türlü ben yazıyı okuycam diye izlediğimi anlamıyorum
Ben dublaj seviyorum yaa direk Türkçe'ye çevrildiğinde kullanilan kelime farkli gibi oluyor ama diğer türlü ben yazıyı okuycam diye izlediğimi anlamıyorum
Kesinlikle altyazılı izlemeni öneririm birinci sebebi oyuncunun vermek istediği duyguyu hissetmen için ikincisi ise yabancı dilini geliştirmede katkısı olur