Film Veya Dizi Önerisi

Yavra

Asistan
6 Ağu 2022
10
2
3
Güzel bir dizi veya film önerisi arıyorum tavsiyelere açığım eski dizileri çok severim ama düşününce gelmiyor aklima :)

C3rnunn0S

Üyecik
13 Ağu 2022
2
0
1
1)Bilim kurgu, gizem tarzında The X-Files var. 20-25 yıllık bir dizi ama bir çok filme, diziye ilham olmuştur.
2) Fargo yıllar önce ilk olarak filmi çekilmiş kara mizah - suç dizisi.
3) Sweet Tooth yarı insan-yarı hayvan çocukların doğduğu, kıyamet sonrası dünyadayı konu ediniyor. Şuan için ilk sezonu çekildi. İkinci sezon da yolda.

MrUnknow

Üyecik
13 Ağu 2022
8
0
1
34
İst
Süper natural, Dexter, the get down (müzikal), belki flash, walking dead ki izlemissindir, evil dead dizisi, fullmetal simyacı, Dirk gently falan. Bunların hepsi dizi olup hepsi de birbirinden şugar şeyler. Karışık yazdım. Biri hariç (get down) hepsi bilim-kurgu. Korku komedi gerilim suç aksiyon anime karışık agam. Seç beğen izle ki get down dışında (müzikal biyografi benzeri bişey olduğu için keyif farkı olabilir) hangisini secersen seç, beğenerek izleyeceğine eminim.

MrUnknow

Üyecik
13 Ağu 2022
8
0
1
34
İst
Süper natural, Dexter, the get down (müzikal), belki flash, walking dead ki izlemissindir, evil dead dizisi, fullmetal simyacı, Dirk gently falan. Bunların hepsi dizi olup hepsi de birbirinden şugar şeyler. Karışık yazdım. Biri hariç (get down) hepsi bilim-kurgu. Korku komedi gerilim suç aksiyon anime karışık agam. Seç beğen izle ki get down dışında (müzikal biyografi benzeri bişey olduğu için keyif farkı olabilir) hangisini secersen seç, beğenerek izleyeceğine eminim.
Film istiyorsan türünü söylemelisin. Aksi halde milyon tane film var. Fakat aradigina göre izlemedigini düşündüğüm şu film serilerini kesinlikle izle derim. Çıplak silah serisi ki efsanedir ve sağlam komedi ve tanrılar çıldırmış olmalı. Belki jhon carter, shaun of the dead, Paul... Tür söyle canımı yi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar