Fastfood

slave

Asistan
Tek yaşadığım için genellikle fastfood yiyecekleri tüketiyorum. Ama yiyebildiğim şeyler sadece Burger King köftesi ve Karışık pizza. Diğer şeyleri tüketemiyorum fazla, iştahımı kapatıyor ve doyurmuyor :/ Burger Kingin tavuğu neyden yapılma,nasıl yapılma bilmiyorum. Hiçbir zaman sevmedim sevemiyorum, sadece Köfteleri hoşuma gidiyor, Burger King Menü Önerisi = Big King ve Whopper menüleridir ♥

Konu Sahibi
slave

slave

Asistan
Sen kendin hazırla kardeşim çok mu zor 😁 2 3 günlük hazırla sonra tüket
:D Olmuyor hocam uğraşamıyorum, Buzdolabını bile çalıştırmıyorum elektrik gitmesin diye :D fakirlikten değil, cimrilikten hiç değil. Sadece prensip meselesi, kim uğraşacak yemek yapmakla, onu dolaba istiflemekle vs.vs. :D hazır yiyorum, iyi mi ediyorum bilmiyorum da kötü olduğu kesin :) 2 laf var 2 sinide ben diyorum.

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
:D Olmuyor hocam uğraşamıyorum, Buzdolabını bile çalıştırmıyorum elektrik gitmesin diye :D fakirlikten değil, cimrilikten hiç değil. Sadece prensip meselesi, kim uğraşacak yemek yapmakla, onu dolaba istiflemekle vs.vs. :D hazır yiyorum, iyi mi ediyorum bilmiyorum da kötü olduğu kesin :) 2 laf var 2 sinide ben diyorum.
Yahu bu kadar üşengeç olma ya 😁🥲 biraz yap bir şeyler

• Beğen
Reactions: slave

Yorgunbusra

Doçent
23 Ağu 2022
41
23
18
Fastfood ların ne yağına güven olur ne etine. Besleyici ve vitamin değerleri kesinlikle yetersizdir. Sağlıksızlar. Sağlığınızı kaybederseniz yemek yapmaktan daha fazla paranız ve zamanınız gider. Ve sağlığı geri kazanmak çok zor ve yıpratıcıdır. Yemek yapmak bir hobidir ve stresinizi alır.
Size tavsiyem tencereye yağ koyun üzerine soğan doğrayıp kavurun sonra salça kavurun sonra yıkayıp doğradiginiz sebzeyi uzeribe koyup kavurup üzerine sıcak su ekleyin ve pissin. Tum sulu sebze yemekleri aynı sekilde yapılır Yaninada baska tencereye yag koyup pilavı kavurun. Iste bitti. Alışınca 15 dkada hatta daha kısa sürede bile hazırlarsınız. Zamanla da iyice yemek yapmaktan keyif almaya başlarsınız. Sağlığınızdan daha değerli değil hiçbirşey.
Hani derler ya sağlık olsunda gerisi olur gider.
Hem en iyi şefler erkeklerdir, en azindan benim bildigim kadariyla 🙃

• Sevmek
Konu Sahibi
slave

slave

Asistan
Fastfood ların ne yağına güven olur ne etine. Besleyici ve vitamin değerleri kesinlikle yetersizdir. Sağlıksızlar. Sağlığınızı kaybederseniz yemek yapmaktan daha fazla paranız ve zamanınız gider. Ve sağlığı geri kazanmak çok zor ve yıpratıcıdır. Yemek yapmak bir hobidir ve stresinizi alır.
Size tavsiyem tencereye yağ koyun üzerine soğan doğrayıp kavurun sonra salça kavurun sonra yıkayıp doğradiginiz sebzeyi uzeribe koyup kavurup üzerine sıcak su ekleyin ve pissin. Tum sulu sebze yemekleri aynı sekilde yapılır Yaninada baska tencereye yag koyup pilavı kavurun. Iste bitti. Alışınca 15 dkada hatta daha kısa sürede bile hazırlarsınız. Zamanla da iyice yemek yapmaktan keyif almaya başlarsınız. Sağlığınızdan daha değerli değil hiçbirşey.
Hani derler ya sağlık olsunda gerisi olur gider.
Hem en iyi şefler erkeklerdir, en azindan benim bildigim kadariyla 🙃
Allah'ını seveyim emiiiiiiiiiiii <3 çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım ve uygulayacağım :D çok sağ ol

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Bir bodybuilding yapan biri olarak, hamburgerin "H" si gözümü korkuttu. Hayatta ne guzek tavuk pilav yumurta, findik fistik var.
Birde "Amerikan Rüyası" dayatmasini yasiyoruz. Ne hamburgeri ulan! Lahmacun var, pide var, ruhumu bile onun icin satabileceğim Hatay Usulü Zurna Döner var!

Yinede fastfood bile olsa, herseyin fazlasi zarardir. Sağlıklı tüketimler ve kardiyo yapip dengelemek önemli :)

Konu Sahibi
slave

slave

Asistan
Bir bodybuilding yapan biri olarak, hamburgerin "H" si gözümü korkuttu. Hayatta ne guzek tavuk pilav yumurta, findik fistik var.
Birde "Amerikan Rüyası" dayatmasini yasiyoruz. Ne hamburgeri ulan! Lahmacun var, pide var, ruhumu bile onun icin satabileceğim Hatay Usulü Zurna Döner var!

Yinede fastfood bile olsa, herseyin fazlasi zarardir. Sağlıklı tüketimler ve kardiyo yapip dengelemek önemli :)
ahahha, evet haklısınız :D

27 Ağu 2022
61
22
8
31
Bozüyük
Yiyecek ve içeceğe çok fazla para harcamayı sevmiyorum ama BurgerKing'de en sevdiğim menü Triple Whopper menüsüdür.
Bir ara gittiğinde mutfaktan bilgi alabilirsin yada Amasya'da ki fabrikasına gidip doğru bilgi elde edebilirsin diye düşünüyorum

• Sevmek

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Yemeyi seven bir insansanız, her şekilde yemek yapabilme kapasiteniz vardır demektir bu. Bana göre yemeyi seven insanın damak zevkleri şaşmaz mantıken de yola çıkarak birşeyler meydana çıkarabilir. İlk mutfağa geçtiğim de bu konularda aşırı bilgisizdim ama yemeyi seviyordum. İşte sırf yemeyi sevdiğim için de baktım ki herşeyi yapar hale gelmişim yani gerçekten gözü korkutacak birşey yokmuş. Şunu katsam nasıl olur bunu katsam nasıl gider şunu katarsam daha lezzetli olur bence diye diye bir bakmışsın ki mutfağın içinden bile geçmişsin yani 😂

• Beğen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar