- 23 Ağu 2022
- 41
- 23
- 18
Her an herkes tarafından eleştiriliyorum gibi geliyor. Eleştirilerden kötü etkilenmemeyi nasıl başarabilirim? Çünkü haksız elestirilere de kibarlik edip hak edilen cevabı veremiyorum. Ve sinir oluyorum
Aman hocam dikkat bir an önce çözüm bulmanızı önerim fazla ileri seviyede ise psikologa gitmenizi öneririm. Eleştirileri genelde kötü anlamda anlayıp yorumlayan kişiler kuşkucu, kuruntu sahibi ve saldırgan kişiler olurlar.Her an herkes tarafından eleştiriliyorum gibi geliyor. Eleştirilerden kötü etkilenmemeyi nasıl başarabilirim? Çünkü haksız elestirilere de kibarlik edip hak edilen cevabı veremiyorum. Ve sinir oluyorum
Bazı eleştiriler insanı yüceltmek için varlar fakat bazı eleştiriler ise sadece yapılmak için varlar. Ben derim ki eleştiriyi yapmasını bildiğiniz zaman yapın, boş yere değil. Bu yüzden yapılan eleştiri benim yararıma değilse çokta üstünde durmam. Aksine boş beleş şeyler için canımı sıkacak kadar kimse değerli değil benim için.Her an herkes tarafından eleştiriliyorum gibi geliyor. Eleştirilerden kötü etkilenmemeyi nasıl başarabilirim? Çünkü haksız elestirilere de kibarlik edip hak edilen cevabı veremiyorum. Ve sinir oluyorum
Tek doğdum ve mezara tek gömülecem. Hayata herşey dahil geliriz kullanıp kullanmamak kendi elimizde. Hayat felsefem benim budur.Her an herkes tarafından eleştiriliyorum gibi geliyor. Eleştirilerden kötü etkilenmemeyi nasıl başarabilirim? Çünkü haksız elestirilere de kibarlik edip hak edilen cevabı veremiyorum. Ve sinir oluyorum