Durum Nedir

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Bir kız ile tanıştım. Atık toplama etkinliğinde. Sonra instagramdan ekledim buldum sonra o geri ekledi falan. Whatsapptan yazmıştım toplantı var gelecek misin katılamam belki sonra dedi. Daha sonra yazdım okey oynayalım mı falan yorgunum ama bilemedim dedi sonra o kahve içelim dedi sana da uygunsa bana da uygun dedim. Biraz geç kaldım buluşmaya. Sorun yok dedi. 2.5 saat falan konuştuk. Sonra hesabı ödemede ortak ödeyelim dedi bende geç kaldım telafi edeyim dedim hem sonraki buluşmada da sen ödersin dedim. Tamam dedi. Sonraki gün hiç yazmadı hiç girmedi whatsappa falan biraz ****** sanırım. Sonra akşam girdi yemekler hakkında konuştuk. İş kadını kendisi avukat. Sonraki gün de hoşlandığım için ****** biraz. Bakarız dedi bu kadar sıkıya gelemem dedi bende özür dilerim dedim. Şimdiki akıbet ne olur. Kahveden sonra tatlıci var istersen orada yiyelim mi dedi bakarız sonra yeriz demisti. Şimdi nedir durum

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bu konularda kaçan kovalanır oynamak her zaman iyidir. Gördüğüm kadarıyla sürekli siz yazmışsınız ve karşıda ki kişi size karşı zaten birşeyler besliyor ise bir şekilde konu bulup sizinle iletişime girecektir diye düşünüyorum. Karşıdan bir adım görmek soruların cevabını vermek için yeterlidir ✨

Konu Sahibi
M

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Bu konularda kaçan kovalanır oynamak her zaman iyidir. Gördüğüm kadarıyla sürekli siz yazmışsınız ve karşıda ki kişi size karşı zaten birşeyler besliyor ise bir şekilde konu bulup sizinle iletişime girecektir diye düşünüyorum. Karşıdan bir adım görmek soruların cevabını vermek için yeterlidir ✨
Emin misin bana karşı bir şey besledigine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar