Depresyon

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
İlaç kullanananiz var mı varsa hangi ilaçları kullanıyor, kullandiniz
İlaç kullanıyordum. Fakat, bir süreden sonra kendi irademi kendim yönetmeyi tercih ettim. Bazı psikolojik durumlar için ilaç şart diye düşünüyorum. Bunun için de öncelikle psikiyatri uzmanı ile görüşmeni tavsiye ederim. Çünkü her çeşit psikolojik rahatsızlıklar var ve bu yüzden kafana göre ilaç kullanmak seni rahatlatmaz, aksine dengesizleştirir. 😊

elifff

Asistan
23 Ağu 2022
4
1
3
Depresyon ilaçtan ziyade kendi çabalamalarınla kurtulabileceğin bir hastalık. Ne yazık ki ülkemizde depresyondaki kişi sayısı zirvede. İlaç sadece öfkeni, duygularını yatıştırmanı sağlar. Herşeyi ilaca bırakıp köşeye çekilirsen bu majör (uzun süreli) depresyona dönüşebilir. Olabildiğince güvendiğin insanlarla sohbet et ve keyif aldığın şeylerle uğraş. Köşeye çekilmen en yanlış tercih olacaktır.

bluvelvium

Asistan
21 Ağu 2022
14
7
3
25
Türkiye
Ilaclar daha da fazla uyusturacagi icin zaten hayat uyusturucusunun biraz daha disina cikalim.. Bir dusunun gokyuzunu , su sesini, nehirleri, selaleleri Allahin yarattigi iyi seyleri dusunun. Sizi rahatsiz eden goruntulerden , gerekiyorsa tv bircok diziden uzak durun gerekse sizi kotu etkileyen frekans yani bazi veya cogu muzikten de uzak durun hayal edin... suyu.. yesilligi... iyi dusunceleri... sadece iyi dusuncelerle donanin... bu asamadan sonra kendi kendinizi kontrol edebilir halde olacaksinizdir..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar