Cok Mutsuzum

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Kpss sınavım iptal edilen sınava göre çok kötü geçti. İş yok 28 yaşındayım. Yüksek lisans yapacam derken 2 sene gitti. Evde kaldım. Ne olacak bilmiyorum. Kyk borcu devam ediyor karamsar bir haldeyim suan

melekmhx

Üyecik
15 Eyl 2022
4
2
1
Ankara
Gerçekten bu süreçteki eğitim sistemi ve ekonomimiz çok kötüleşti. Bir genç olarak hayallerimin peşinden kosacak birikime sahip olmak yillarimi alacak. İş bulmak da çok zor. Yine de magzalarda işçi alımı yapan yerlere başvurmanızı öneririm. Umarım bulabilirsiniz. Sosyal medyada çeşitli iş imkanları sunan yerler vardı sanırım şuan aklıma geldi.

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Kpss sınavım iptal edilen sınava göre çok kötü geçti. İş yok 28 yaşındayım. Yüksek lisans yapacam derken 2 sene gitti. Evde kaldım. Ne olacak bilmiyorum. Kyk borcu devam ediyor karamsar bir haldeyim suan
Varsa ailenizin yanına taşının. Küçük büyük demeden bulduğunuz iş fırsatlarını değerlendirin. Belki bi tanıdıklarınızın yanında da çalışabilirsiniz. Topladığınız tüm parayı borcu kapatmak için kullanın (Ailenizle yaşarsanız hem manevi hem de günlük harcamalarınızı kapatacak maddi desteğe ulaşırsınız). Bu şekilde sonraki sınava kadar hem işe hem sınava çalışın. 28 yaş evde kalma yaşı değil, özellikle de bir erkek için. Bunu dert etmeyin, önceliğiniz borcu kapatmak olsun. Kimse işsiz + borçluya kız vermek istemez. Sınavı kazanana kadar böyle devam edin. Askerliği aradan çıkartmadıysanız önce bunu da halledebilirsiniz.

• Beğen
Reactions: Yorgunbusra

JRoj

Asistan
21 Ağu 2022
22
10
3
Bence, eğer seni bağlayan birşey yoksa farklı şehirlerde iş ara, bulduğunu aç konuş kalacak yer ve yemek için, çoğu işyerinin biraz az maaş verip kalacak yer ve yemek vermek daha çok işine geliyor.Başlığı mutsuzum atmışında işinin olması seni mutlu etmeyecek emin olabilirsin.Eğer bir sağlık sorunun yoksa mutsuz olmak için bir sebebin yoktur, ben bôyle düsünüyorum

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Hayatın anlamı bu demek değil mi zaten. Önemli olan ne olursa olsun, edindiğimiz tecrübeler sayesinde dimdik ayakta durmaya devam etmek ve yolumuzun uzun olduğunu kendimize hatırlatmak. Bizler yaşadığımız sürece çabalamaya ve belirli hedefler kurmaya devam etmek zorundayız. Ki böylelikle sonumuz geldiğin de hayatım için çabaladım ve şimdi hak ettiğim yerdeyim diyebilelim. Ne olursa olsun, nerede olursan ol hayat devam ediyor ölene dek ✨

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar