Çok Acil Yardim Gerekiyor Bosanmalimiyim

Esooo

Üyecik
6 Ağu 2022
4
2
1
Herkese merhaba ben 3 yiillik evli bi bayanim esimle severek evlendik hersey guzel gidiyordu fakat son 1.bucuk senedir oyle degil ilgisiz sevgisiz soguk donuk buz gibi bi adam oldu hic uyumuyor uyudumu 2 3 gun uyuyor yemek yemiyor 104 kilodan 5 6 ay gibi kisa surede 70 dustu halada eriyor gozumun onunde ben hic konduramadim ama yakaladim su kalem parfumlerle paypmi ne onun şiş seklinde kutusunu yakaladim evde arastirdim sonra metanfetamin diye bi uyustrucu iciliyormus onunla dogrumu.yani sir surekli cakmak gazi var yoksa onumu iciyor bununla anlamadim resmen bitti cirkinledi yuzu soldu karardi goz altlari simsiyah hayatta dair gram hevesi yok gibi neolur ne yapmam lazim.bana yardim edin kafayi yicem aglaya aglaya surekli arkadaslariyla sabah gidiyor gece geliyor evde vakit gecirmek istemyr basta ben bunu benden biktigina yada aldattigina yorumladim ama.hicte oyle.bisey degilmis direk bosanmalimiyim

myxammet

Doçent
13 Ağu 2022
49
7
8
Antalya
cryptotabbrowser.com
Ani karar verip boşanmayı düşünmeniz iyi değil bence. Eşinizin bir problemi olmasa bunları bile isteye yapmaz diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir problem yaşamadıysanız önce bunun neden kaynaklandığını araştırmanız gerekir. Size derdini anlatmıyorsa en yakın arkadaşından veya bir aile büyüğünüzden yardım almayı deneyin. Sonuç alamazsınız bir psikolog yardımcı olacaktır.

Swepertonque

Asistan
20 Ağu 2022
4
1
3
Öncelikle konuşmayı denemenizi öneririm sonrasında ise bahsettiğiniz maddeleri kullanıyorsa ikna yöntemiyle tedaviye yaptırılmalı baktınız bu konudada sonuç alamazsınız ileriki hayatınızı düşünerek boşanma tercihi mantıklı bir çözüm

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Böyle konularda yardım almanız daha iyi olabilir, çünkü yardıma ihtiyacı var belli ki, gerek medikal gerek mental.. tabii öncesinde konuşup onu anladığınızı hissettirip ne içtiğini kullandığını öğrenmeniz ve yargılamamanız lazim. Sonra da eski haline dönmek istiyor mu, onu öğrenmek. Eğer istiyorsa o zaman yardımcı olmanızı öneririm.. ama bir şey bilmediğiniz için sadece şüphelerle siz de çok zorlanıyorsunuzdur eminim. Sakinliginizi koruyun ve yardımcı olmayı deneyin, kendinizi de yipratmadan

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Herkese merhaba ben 3 yiillik evli bi bayanim esimle severek evlendik hersey guzel gidiyordu fakat son 1.bucuk senedir oyle degil ilgisiz sevgisiz soguk donuk buz gibi bi adam oldu hic uyumuyor uyudumu 2 3 gun uyuyor yemek yemiyor 104 kilodan 5 6 ay gibi kisa surede 70 dustu halada eriyor gozumun onunde ben hic konduramadim ama yakaladim su kalem parfumlerle paypmi ne onun şiş seklinde kutusunu yakaladim evde arastirdim sonra metanfetamin diye bi uyustrucu iciliyormus onunla dogrumu.yani sir surekli cakmak gazi var yoksa onumu iciyor bununla anlamadim resmen bitti cirkinledi yuzu soldu karardi goz altlari simsiyah hayatta dair gram hevesi yok gibi neolur ne yapmam lazim.bana yardim edin kafayi yicem aglaya aglaya surekli arkadaslariyla sabah gidiyor gece geliyor evde vakit gecirmek istemyr basta ben bunu benden biktigina yada aldattigina yorumladim ama.hicte oyle.bisey degilmis direk bosanmalimiyim
Eşinizi seviyorsanız boşanmayı değil de ona destek olmayı tercih etmelisiniz. Tabi ki bunu kendinizi tehlikeye sokacak şekilde değil, benim tavsiyem öncelikle yardım almak için terapistle görüşmelisiniz ve onun tavsiyesi üzerine birşeyler yapmalısınız. Ki eşinizin ailesinin de haberi olması gerektiğini düşünüyorum sizin başınıza birşey gelmesi durumunda bilgileri olması için. Bilinçsizce bir cevap verip sizi etkilemek istemiyorum fakat şunu çok iyi biliyorum ki bu tarz bir bataklığa uğrayan birinin yardıma ihtiyacı var. Siz eğer onu boşarda geri teperseniz eşiniz yalnız kalacaktır büyük ihtimalle ve sonu da malum kötü bitecektir bunu yapmayalım lütfen. 🤷

dr.

Asistan
21 Ağu 2022
3
2
3
Herkese merhaba ben 3 yiillik evli bi bayanim esimle severek evlendik hersey guzel gidiyordu fakat son 1.bucuk senedir oyle degil ilgisiz sevgisiz soguk donuk buz gibi bi adam oldu hic uyumuyor uyudumu 2 3 gun uyuyor yemek yemiyor 104 kilodan 5 6 ay gibi kisa surede 70 dustu halada eriyor gozumun onunde ben hic konduramadim ama yakaladim su kalem parfumlerle paypmi ne onun şiş seklinde kutusunu yakaladim evde arastirdim sonra metanfetamin diye bi uyustrucu iciliyormus onunla dogrumu.yani sir surekli cakmak gazi var yoksa onumu iciyor bununla anlamadim resmen bitti cirkinledi yuzu soldu karardi goz altlari simsiyah hayatta dair gram hevesi yok gibi neolur ne yapmam lazim.bana yardim edin kafayi yicem aglaya aglaya surekli arkadaslariyla sabah gidiyor gece geliyor evde vakit gecirmek istemyr basta ben bunu

dr.

Asistan
21 Ağu 2022
3
2
3
methahamfetamin yani bi nevi asit iciyor cakmak gazida cakmak dayanmadigi icin var onu icmiyor yani işiniz çok zor ben çok zor kurtuldum o illetten 6 ay cezaevine girdim artık içmem diyodum çıktım deli gibi canım istiyor eşime söz verdim bi süredir içmiyorum ama allah yardımcısı olsun sizinde tabi ama onun hayatı bitmiş zor kurtulur

• Beğen
Reactions: Brcccu

Brcccu

Üyecik
26 Ağu 2022
3
0
1
Canım önce bı konuş gerekirse tedavi edin o illeti biliyorum yazık nerden bulaşmış Allah yardımcın olsun

Enigma

Asistan
26 Ağu 2022
6
1
3
Metamfetamin uyuşturucunun en belalısıdır tamamen kimyasaldır. Halk arasında kısacası met olarak tabir edilir. Met kullanan bir kimse acıktığını hissetmez, uyku ihtiyacı duymaz ve cinselliğe aşırı önem verir günde 4-5 kere bile olabilir. Bu uyuşturucu fakir eroini olarak da adlandırılır. Bu illete düşen birisi yoksunluk yaşadığı zaman meti alabilmek için neyi varsa satar. Hatta hırsızlık yapar... (Apartman merdiven korkuluğunu çalıp satanları bile gördüm biliyorum) Ulaşabilmek için elinden gelen herşeyi ama herşeyi yaparlar... Ayrıca bu uyuşturucu çeşidini bırakmak çok zordur. İçmediği zaman karabasan rüyaları görür rüyalardan çığlık atarak uyanır... Benden tavsiye beklerseniz eğer size sadece şunu söyleyebilirim;
Tedaviye ikna edebiliyorsanız ikna edin. Ama bırakabileceğini hiç sanmıyorum. Bin kişiden sadece 5 kişisi bırakabiliyor.

27 Ağu 2022
61
22
8
31
Bozüyük
Karşına alıp konuşmanı öneririm. İstemiyorsa ailesiyle konuş bence. Psikolojik olarak yıpranmışta olabilir ben bilemiyorum ama ikinizin arasında yada Aile aracılığında olmuyorsa belki beraber Psikolog'a gidip durumu iyileştirebilirsiniz belki.

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Bence boşanin zor durumda olan kocasına keyif için başlamıştır diyerek kızan bir kadından eş olmaz zaten.Kocaniz doğru yapmış demiyorim ama gelip boşanmayacaginiz konusunda karar vermek için buraya konu acmissiniz ve onun özelini burada anlatıyorsunuz siz boşanin bence adama bu şekilde daha faydalı olursunuz kimsenin zor günde yanında olmayıp kaçan bir hayat arkadaşına ihtiyacı yoktur.

smkrkmz

Üyecik
18 Ağu 2022
9
0
1
27
Kardeşim sen kocanı al ve İsmail Karakaş Tubam vakfına götür. İsmail hocanın numarasını ara google a tubam vakfı yaz bulursun zaten... Metanfetamin tedavisi uyguluyor profesyonel bir vakıf.. Bıraktırır orda ona uyuşturucuyu. İşin çok zor çok zor Allah yardım etsin sana.. Boşan yada boşanma diyemem ama boşansan da boşanmasanda seni çok zorlu bir süreç bekliyor diyebilirim. Fakat uyuşturucuyu senin yüzünden içmez emin ol senden bıktığı için veya seni aldattığı aldatacağı için içmez. Uyuşturucu bir bağımlılık hastalığıdır. Bu onunla alakalı bir durum. Sen kendini asla sorumlu tutma.

Metinnedir

Üyecik
29 Ağu 2022
1
0
1
Seni çok iyi anlıyorum. O kadar çok şey yazıp anlatabilirim ki... Akıl, sır, mantık işi değil insan işi hiç değil. Gerçekten onu kurtarırsan aşk kazanır ve inşallah cennetlik olursun ama ihtimalen sancılı bazen mantıksız bazen ızdırap dolu daha da ağır kötü şeylerde olabilecek bir durumu doğuran uykusuzluk ve bolca dopaminin zamanla verdiği kafayı yeme, sanma durumları çıkabilir. Değiştiğini kabul etmez, başkasında hata görür ve herşeyi en iyi o bilir, anlar. O kadar saçma yerlerden saçma şekillerde bağlantı kurabilir. Kişiden kişiye farklılık gösterse de takip edildiğini, dinlendiğini, izlendiğini düşünür. Profesyönel yardım alın ve lütfen o lanet maddeye değil size yönlenmesine yardım edin. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birlilte ama meth olursa hariç denebilecek kadar lanet birşey işte ama bırakmayın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Yusufworks06

Asistan
31 Ağu 2022
11
2
3
Direk boşanma gibi bir şey tavsiye etmem. Madde bir alışkanlıktır ve hatadır. Size tavsiyem eşinizle konuşun. Beklediğimiz türden bir cevap alamazsanız, amatem servisleri ile iletişime geçip bir doktor eşliğinde eşinizi ve ilişkinizi kurtarabilirsiniz.

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Bence boşanmak en son ve alınması en zor karar.bence eşinizle konuşup onun yanında olduğunuzu her şeyin bir çözümü olduğunu el birligi ile her şeyin üstesinden geleceğinizi vs. gibi destekleyici yanınızda olduğunu belirten ifadeler kullanın hepimiz hata yapabiliriz tedavi olması konusunda destek okursanız bu günleri atlatirsiniz ins en hafif hasarla.. elinizden geleni yapım baktınız olmuyor boşanmaya düşünebilirsiniz ama şuan boşanmak için çok erken bence..eşinizi bu zor zamanda yalnız bırakmamalısıniz.

mehmetilmas

Üyecik
12 Ağu 2024
3
0
1
Hiç uğraşma, kendisine hayırı olmayan sana hayırı asla olmaz ve bugün o ise yarın başkası olabilecektir. Evlilik birdir senden ayrı gelişmeler varsa senden ayrı kalsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar