Cilt Bakımı

prometheus

Doçent
7 Ağu 2022
102
20
18
Aluavera bitkisinin yaprakları arasındaki jeli duş sonrasında yüzüne sürebilirsin (bir süre yüzünde kalacak sonra yıkayacaksın) . Ben sürdüğümde sivilcelerimi bayağı bi götürmüştü. Ayrıca yaralara da iyi geldiğini duymuştum.

zeze

Asistan
19 Ağu 2022
5
1
3
Ankara
1-Cilt tipine göre ilk adımın cilt temizleyici olmalı. Bu temizleyicinin çok pahalı bir ürün olmasına gerek yok sadece temizlik için kullanacaksın tedavi için değil.
2-İkinci adım ise cilt tipine ve cildinde düzeltmek istediğin soruna yönelik tonik seçimi. Tonik gözeneklerimizi temizler ve yüz temizleyicisinin erişemediği noktalardaki kirliliğe yardımcı olur.
3- Üçüncü adım ise serum. Serumlar çok ayrıntılı bir konu ama başlangıç için %5 c vitamini serumunu herkesin kullanması gerekiyor.
4. Dördüncü ve son adım, nemlendirici ve güneş kremi. Bu iki ürünü kullanmazsak cilt bakımımız tamamen çöpe gider. Evden dışarı çıkmasak bile mutlaka nemlendirici ve güneş kremi kullanmalıyız.
5. Haftanın 1 veya 2 günü yapman gereken haftalık bakımlar oluşturabilir, kil maskesi, enzim peeling gibi.
Kafana takılan bir şey olursa seve seve yanıtlarım, keyifli bakımlar 🙏🏻

• Beğen
Reactions: prometheus

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar