Canınız Sıkıldığında Neler Yapıyorsunuz Canlar?farklı Yaptığınız Bir Şeyler Varsa Yazın Çekinmeyin Lütfen!benim Evde Boş Vaktim Bol Sıkılıyorum Çoğu K

zeyno89

Asistan
5 Ağu 2022
15
4
3
Boş vakit geçirmek, doldurmak ,değerlendirmek ve eğlenmek adına en azından bir kaç maddelerle sıralarsanız bende yararlanırım. Belki bende boş vakitlerimi değerlendiririm eğer yapabilirsem,yapmak istersem kuzular ..

MEP

Moderatör
Moderatör
Premium Üye
27 Ağu 2022
61
31
18
22
Fotograf cekimi yapiyorum, spor salonu piyano vs, kisaca disari cik dogaclama yasa hayatini

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Ormana doğru bir yürüyüş, geri dönüşte de bime uğruyorum nedendir bilmem ama bim gezmek beni rahatlatıyor :D

Yorgunbusra

Doçent
23 Ağu 2022
41
23
18
Kendimden örnek vereyim . Ingilizce chat yapıyorum. Kitap okuyorum, kitaplardan notlar alıyorum. Kitapları sosyal medyada yorumluyorum. Basketbol oynuyorum. Amigurumi öğreneceğim. Filografi sanatı denedim, sevemedim. Tuval boyadım(son yazdigim 3 şeyi setli bir şekilde Bimden almıştım. Aktüel urunleri takip et) Yazı yaziyorum(günlük yaziyorum veya bitki çaylarının özellikleri gibi arastırmalarımı vs.) Bitki yetiştirebilirsin. Müslümansan kendini gelistirmek için Kuran ve ilmihal okuyabilirsin, guvenilir derneklerin sohbetlerine katılabilirsin. Yemek ve tatlı yapabilirsin. Kendini savunmak için çeşitli spor dallarının kurslarına gidebilirsin (karate, okçuluk vs. gibi) Udemy den falan çeşitli kurs alabilirsin. Simdilik aklıma bu kadar sey geliyor. Aslında daha çok var gibi de.. yaşına, karakterine ve becerilerine de bağlı..

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Kendimden örnek vereyim . Ingilizce chat yapıyorum. Kitap okuyorum, kitaplardan notlar alıyorum. Kitapları sosyal medyada yorumluyorum. Basketbol oynuyorum. Amigurumi öğreneceğim. Filografi sanatı denedim, sevemedim. Tuval boyadım(son yazdigim 3 şeyi setli bir şekilde Bimden almıştım. Aktüel urunleri takip et) Yazı yaziyorum(günlük yaziyorum veya bitki çaylarının özellikleri gibi arastırmalarımı vs.) Bitki yetiştirebilirsin. Müslümansan kendini gelistirmek için Kuran ve ilmihal okuyabilirsin, guvenilir derneklerin sohbetlerine katılabilirsin. Yemek ve tatlı yapabilirsin. Kendini savunmak için çeşitli spor dallarının kurslarına gidebilirsin (karate, okçuluk vs. gibi) Udemy den falan çeşitli kurs alabilirsin. Simdilik aklıma bu kadar sey geliyor. Aslında daha çok var gibi de.. yaşına, karakterine ve becerilerine de bağlı..
Bim en iyisi :D

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Ben de evde fazla vakit geçiriyorum. Genellikle kitap okumayı ya da okuduğum kitaplar üzerine sözler çıkarmayı tercih ediyorum. Tumblr hesabım var, gezdiğim ve gördüğüm yerlerin fotoğraflarını çekip oraya çıkardığım ve okuduğum sözleri yazmayı seviyorum. Edit işleri bayağı eğlenceli zaman geçirmeye yarıyor size de öneririm. Tasarım vs yapmak bunlar aşırı güzel şeyler bence. Yeteneklerin varsa onu keşfet ve sürekli farklı şeyler üret kendince. Yemek yapmayı seviyorsan yaparken çekip sosyal medyaya ya da blog sayfası açarak sen de deneyimlerini paylaşabilirsin. Sadece yemekte değil, tuval vs olabilir. Yani tamamen eğlenceli vakit geçirebilmek için neyi seviyorsan ona odaklan ve kendini geliştirmeye bak. Hedeflerin olsun. Benim şuanlık hedefim ingilizce öğrenip, yazılım üzerine bilgilerimi tazelemek. Aslında yapılacak çok şey var ama düşünmekten yapamıyoruz 😊

Son düzenleme:

SamYeli18

Üyecik
10 Eyl 2022
3
0
1
Dil öğrenme uygulamalarından dil öğrenenilirsiniz tavsiye ederim, ben öyle yapıyorum boş buldukça. Hem eğlenceli hem fazdalı. Bir müzik aleti seçip öğrenebilirsiniz mesela. Ve spor mutlaka iyi gelir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar