Hshshsj evlenmek kelimesini bağdaştıramıyorum kendimeBende öyleyim bizler aşk adamı değiliz bırak yalnızlık kadar güzeli mi var
Birine bağlı olmak durumu size ağır geliyor muhtemelen ,en basitinden napiyosun nerdesin gibi soruları bile hesap soruyor gibi geliyordur. Belki de gerçekten aşık olsanız bunların hiçbirini gözünüz bile görmeyecektir diye düşünüyorum.Arkadaş cevrem fena değil ama sevgilim olunca çabuk sıkılıyorum ve yalnızlığımı özlüyorum...
Aslında ilişkiye başlamak benim için bir deneme aşamasıydıHocam 'sıkılmak' nasıl bir kelimedir?
Tahminimce hayatınıza 'aşk' anlamında sevebileceğiniz bir kişi çıkmamış. Bu zamanki ilişkileriniz nasıl bitti bilmiyorum yorum yapmam bu konuda hata olur ama yalnızlığımı özlüyorumdan kastınız ne oluyor? Tahminimce sizi darladıklarını ve arkadaş çevrenizden dolayı kıskançlık duyduklarını düşünüyorum.
Umarım bir gün gerçekten sevdiğiniz biri karşınıza çıkar çünkü insan gerçek sevdiğinden sıkılmaz. Her ilişkide olduğu gibi ofladıgınız anlar olur ama insan severse vazgeçmez sonuna kadar sabrını ortaya koyar.
Evet Zeynep hatta gercekten aşk var mı muabbetinde ise hep inkar eden bendimBirine bağlı olmak durumu size ağır geliyor muhtemelen ,en basitinden napiyosun nerdesin gibi soruları bile hesap soruyor gibi geliyordur. Belki de gerçekten aşık olsanız bunların hiçbirini gözünüz bile görmeyecektir diye düşünüyorum.
Bu güzel yorumunu için teşekkür ederimHayatta farklı bazı olumsuzluklar genel anlamda insanda kararsızlık,çabuk sıkılma,ani karar değişikliği yapabilir olumsuz sonuclanan ilişkiler de yasanmissa bu soğuma ilişkiden değil hayatın kendisinden ve getirdiklerinden uzaklaşmak isteme hissidir..hayata olumlu bakma bakış açınızı değiştirmek ve yaşanan her şeyde güzel noktalar oluşturmak,gizemler,merak uyandırmak küçük tatlı bilinmezlikler hayata heyecan katar bir de böyle deneyin
Nasip vaktine esirdir, zamanı geldiğinde 'gerçek' aşkı bulursunuz gereken tek şey sabırAslında ilişkiye başlamak benim için bir deneme aşamasıydı
2-3 ay geçtikten sonra kimseye yazmak zorunda kalmayı istemiyorum
Ve ayrılınca genelde kötü kelimeler duyarak ayrılıyorum
Fakat hiç birine kötü karşılık vermedim
Evet Zeynep hatta gercekten aşk var mı muabbetinde ise hep inkar eden bendim
Pazar günümün onun olması zorunda hissediyorumBelki de partnerinizle birlikteyken ikiniz de yalnız kalmanız için kendinize zaman ayırmıyorsunuz, vaktinizin çoğunu birlikte geçiriyorsunuz? Bu yüzden de çabuk sıkılıyorsunuz.
Sabrımı yanlız yaşayarak bekliyorum artık ikizler olamama rağmenNasip vaktine esirdir, zamanı geldiğinde 'gerçek' aşkı bulursunuz gereken tek şey sabır
O konu zaten halen muamma var mı gerçekten ama belli olmuyor işte bir de bakmışsın kör kütük aşık olmuşsun hayat bu ne getireceği belli olmazAslında ilişkiye başlamak benim için bir deneme aşamasıydı
2-3 ay geçtikten sonra kimseye yazmak zorunda kalmayı istemiyorum
Ve ayrılınca genelde kötü kelimeler duyarak ayrılıyorum
Fakat hiç birine kötü karşılık vermedim
Evet Zeynep hatta gercekten aşk var mı muabbetinde ise hep inkar eden bendim
Ya da kendimi güçsüz gördüğüm için mi kaçıyorum hep bilmiyorumO konu zaten halen muamma var mı gerçekten ama belli olmuyor işte bir de bakmışsın kör kütük aşık olmuşsun hayat bu ne getireceği belli olmaz
Aranan kanı bulmak kolay olmayacak gibiBence sen aynı şeyleri yaşamaktan ve hayatına farklılık katmayan birisiyle olmaktan pek hoşlanmıyor gibisin. Öyle biri olmalı ki hem arkadaşın hem de sevgilin gibi. Eğlenceli ve aksiyonlu geçecek zamanlarınız
Yani doğru tahmindi bingoAranan kanı bulmak kolay olmayacak gibi
Birgün kaçmaktan da sıkılacaksın bir yerde duracaksın ,aranan kanı bulduğunda tabiYa da kendimi güçsüz gördüğüm için mi kaçıyorum hep bilmiyorum
Hiçte öyle düşünme evrenin çekim yasasına göre bazı şeyleri nasıl düşünürsen onu yaşamaya devam edermişsin. Bence pozitif ol bu konu da ve ummadığın an çıkacaktır eminimyanlızlığımıza kaldırıyoruz o zaman
Elbet bir buluşacağız demiş Zeki MürenHiçte öyle düşünme evrenin çekim yasasına göre bazı şeyleri nasıl düşünürsen onu yaşamaya devam edermişsin. Bence pozitif ol bu konu da ve ummadığın an çıkacaktır eminim