Burçların Karakterinize Doğrudan Etkileri

BarisUlas

Asistan
22 Ağu 2022
9
5
3
42
Ankara
Kendim astorolojiye çok meraklıyımdır.
Yıllardır araştırıyorum ve doğum zamanı yer güneş açısı gezegen hareketlerine göre burçların ve buna bağlı grupların (toprak su ateş ve hava) insanların karakterleri üzerinde doğrudan etkisi olduguna inanıyorum.

• Beğen
Reactions: Felfella
Konu Sahibi
BarisUlas

BarisUlas

Asistan
22 Ağu 2022
9
5
3
42
Ankara
Dileyen arkadaşlara tam doğum tarihi yer bilgisi ve doğum saati bilmeleri koşuluyla yükselen etkisi ve doğum haritalarının oluşturulması adına ücretsiz danışmanlık yapabilirim.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Yıllardır araştırıyorum ve doğum zamanı yer güneş açısı gezegen hareketlerine göre burçların ve buna bağlı grupların (toprak su ateş ve hava) insanların karakterleri üzerinde doğrudan etkisi olduguna inanıyorum.
Şahsen ben de inanıyorum. Ki şöyle insanın kendi ya da karşı cinsin karakterini çözebilmesi için bu tarz bir eylemin olmasını doğal karşılıyorum. Çünkü insan çözülebilmesi çok zor bir varlık. Burç ise buna 1 + katıyor.

• Beğen
Reactions: BarisUlas

Erasantane

Asistan
23 Ağu 2022
6
1
3
Akrep burcuyum ama hiç günlük falıma bile bakmadım evet sezgilerim kuvvetli bu burcun özelliği mi bilemem 10.11.87 saat 09.00 doğumluyum biri yükselen falan söylesin 😃

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Günümüz burç yorumlarına ve özelliklerine inanmam ama insanın varoluşunun doğayla mükemmel bir gizem içerisinde uyumlu olduğuna inanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar