Burçlar Sizce Kisilik Ve Karakter De Rol Oynar Mi?

hasret

Asistan
9 Tem 2022
8
4
3
Merhabalar ben basak burcuyum cok temizlik yaparim ama bunun burcumla alakali oldugunu dusunmuyorum sanirim burclara inanmiyorum sizce hakli miyim?

iKnowWhoAreU

Doçent
28 Ağu 2022
40
11
8
33
Yalova.
connected2.me
Ben ister istemez karşı konulmaz bir empati yapma yetisine sahibim bu beni rahatsız etsede.Ayni zamana psikoloji üzerine gerçekten çok fazla kitap okuma fırsatım oldu.Buna nazaran ilk başlarda ben burçlar hakkinda tek bir safya karıştırmış değilim,veya yorum yapan kimseyi dinlemedim,önemsemedim,inanmadım.
Fakat sonraları okuyunca ve onceki kişilik analizlerimi ve tanıdığım insanların burçlarını göz önüne alınca (hele hele kendi burcumuda inceledikten sonra)gördüm ki gerçekten insanlarburçlarının karakteristik özelliklerinin büyük bir kısmını taşıyor.Biraz uzun oldu ama kıssadan hisse;ben inaniyorum ve bunu gözlemledikce doğruluğuna gittikçe daha çok ikna oluyorum.
Bu arada burcum: 🦂

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: İnciitanesi

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Merhabalar ben basak burcuyum cok temizlik yaparim ama bunun burcumla alakali oldugunu dusunmuyorum sanirim burclara inanmiyorum sizce hakli miyim?
Burçlara inanırım. Fakat her yaptığımızı burçlara yönlendirmeme taraftarıyım. Örnek, temizlik yapmayı seviyorsanız bu sizin tamamen kendinizi nasıl rahat hissettirme biçimi olduğunu gösterir. Sevdiğimiz şeyler burcumuza göre değil de tamamen kendimize has özellikler olmalı diye düşünüyorum. Ne kadar burçlar karakteristik özelliklerimizi belirtse de bu demek olmuyor ki bazı şeyleri değiştirmemiz imkansız.

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Haklısınız. Her ne kadar Başak burçları temizliğe düşkündür dense de böyle olmayan çok insan gördüm. Burçların kişiliği yansıttığını düşünüyorum ama Başak burcunun temizlikle aşırı bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Zaten sadece Güneş burcu değil diğer gezegenler ve evler de önemli kişinin hayatında. Kısacası temiz olan sizsiniz, tüm Başaklar değil..

Ben

Asistan
9 Ağu 2022
8
1
3
Haklısınız. Her ne kadar Başak burçları temizliğe düşkündür dense de böyle olmayan çok insan gördüm. Burçların kişiliği yansıttığını düşünüyorum ama Başak burcunun temizlikle aşırı bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Zaten sadece Güneş burcu değil diğer gezegenler ve evler de önemli kişinin hayatında. Kısacası temiz olan sizsiniz, tüm Başaklar değil..

Ben de başak burcuyum çok temiz ve titiz biri iken artık değilim tabi yediğim içtiğimin temiz olması aynı ama oturduğum her alanı dağıtmak gibi bir huy edindim sonra tek tek silip toplamak saatlerimi günlerimi alıyo bunu yapmak ta benim moralimi yüksek tutuyo düzeltiyor. galiba ben psikolojisi bozuk başak burcu oldum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar