Burçlar Karakteri Belirler Mi?

Yavra

Asistan
6 Ağu 2022
10
2
3
Çoğu insanın burçlarla uyumlu olduğu söylenir ama belkide tesadüfi ve öyle inanmak istediğimiz içinde olabilir her insan bir olmuyor sonuçta

prometheus

Doçent
7 Ağu 2022
102
20
18
Misal terazi burcuysan dengeli bir terazi oluyorsun, balık olursan hassas bir balığa dönüşüyorsun yani hayır kişinin karakter ve kişilik özelliklerini etkilemez, onun yerine fiziksel özelliklerini ve işlevini belirler 🙂

Grey eyed

Doçent
6 Ağu 2022
85
23
8
Bilimsel olarak hayır, ancak insanlar genellikle kendi burçlarını öğrenip aaa benim özelliklerim böyleymiş o zaman böyle davranmalıyım diye bir psikolojiye giriyor.
Birincisi cok sacmasin burcunun ne oldugunu bilmeyen bir arkadasimin sirf davranislarindan burcunu tahmin etmistim ve tanidigim cogu insan burclara inanmiyor ama onlar gibi mi hareket ediyorlar... Bilimsell bilimsel diyorsunda kuantum fizgini bana kanitlasana ayni anda parcaciklarin birden fazla yerde oldugunu(coklu evren teorisini) . Bilim hemen herseyi aciklamak zorunda degil belki 1000 yil sonra ama bir bilimsel aciklamasi da olucaktir

bluvelvium

Asistan
21 Ağu 2022
14
7
3
25
Türkiye
İnsan denilen kavramın düşünceleri sürekli değişir ve aynı yönde kalmaz ama insan "isim" ile "cisim" ile sınırlandırılmaya çalışılır. Tanrı, beş işlem yapmaz Onun her işi hikmetlidir. "O her an yeni bir şen'dedir." Arkadaşlar ne insanı ne de Tanrıyı sınırlayabilirsiniz. HİKMET aklın zaten şükür yolunu seçmesidir ve bize verilen düşünce gücü elbet biter. Yeter ki "görelim". BURÇLARLA VEYA ÇEŞİTLİ ökült inançlarla, sembolizmle,büyüyle fark etmez insan sinirlanamaz.. ve Insan degisen bir varlik, evren surekli degisen bir olusumdadir. Ne tamamen ayni kalabilir her sey bir degisimdeyken... kimi ne ile nicin sinirlayalim..?:)

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Oldukça genel hatlarıyla gerçekten belirliyor. Mesela en basitinden ateş burçları (koç,aslan,yay) hareketli olurken toprak burçları (başak,oğlak,boğa) genelde yavaş olurlar. Ama her şeyi belirlemez tabii ki

• Beğen
Reactions: Grey eyed

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Bana göre burçlar karakteri az çok belli eder diye düşünüyorum. Bazıları yükselen burçlarının özelliklerini daha çok taşıyabiliyor ve bu yüzden yanılma olduğunu düşünüyoruz ama çoğu yükselen burcunu bilmedikleri için bu şekilde sanılıyor.

• Beğen
Reactions: Grey eyed

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar