- 6 Ağu 2022
- 2
- 1
- 1
Bu konuda kesin bir bilgi olduğunu sanmıyorum. Çoğunluk tespiti üzerine gerçekleştirildiğini düşünüyorum. Belirleyen unsurlar var.Burçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
Aslan burcuyum, toprak ve ateş dir bizim özelliğimiz ve toprak ve ateşi (sıcak olduğu için) seviyorum, bence belirler.Burçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
Genelde evet ama kisiligi normal burcu yukseleni ve birazda ay burcu ile olusur . Burclarin gunluk aylik yorumalri sacma bence kisilik ozellikleri dogru tanidigim tum aslanlar egolu tum koclar inatci tum basaklar komuskan ve garip duzenli , yengecler aileci yani hep ayniBurçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
Bilimsel olarak hayır, ancak insanlar genellikle kendi burçlarını öğrenip aaa benim özelliklerim böyleymiş o zaman böyle davranmalıyım diye bir psikolojiye giriyor.Burçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
Birincisi cok sacmasin burcunun ne oldugunu bilmeyen bir arkadasimin sirf davranislarindan burcunu tahmin etmistim ve tanidigim cogu insan burclara inanmiyor ama onlar gibi mi hareket ediyorlar... Bilimsell bilimsel diyorsunda kuantum fizgini bana kanitlasana ayni anda parcaciklarin birden fazla yerde oldugunu(coklu evren teorisini) . Bilim hemen herseyi aciklamak zorunda degil belki 1000 yil sonra ama bir bilimsel aciklamasi da olucaktirBilimsel olarak hayır, ancak insanlar genellikle kendi burçlarını öğrenip aaa benim özelliklerim böyleymiş o zaman böyle davranmalıyım diye bir psikolojiye giriyor.
Kişiden kişiye göre değişir ama ben belirlediğini düşünüyorumBurçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler
hayırBurçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
KatılıyorumBilimsel olarak hayır, ancak insanlar genellikle kendi burçlarını öğrenip aaa benim özelliklerim böyleymiş o zaman böyle davranmalıyım diye bir psikolojiye giriyor.
Ben yengeç burcuyum ve tam.anlamiyla tutuyorBurçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?
Ha aynn kardesim 80 yasindaki dedem burclara inaniyor ve ona gore davraniyor , yada 10 yasindaki kucuk kuzenimKatılıyorum
belirlemez.Burçlar kişinin karakter ve kişilik özelliklerini belirler mi?