Bist100 Yatırımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

sizofrentirtil

Üyecik
23 Ağu 2022
7
0
1
Şu an için borsanın dolar bazında tatmin edici olmayan değer kayıpları ve enflasyon altında getiriye sahip olduğunu düşünüyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Şu anki atmosferde ileriye dönük sağlam şirketlerden alım yapar mıydınız ?

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Şu an için borsanın dolar bazında tatmin edici olmayan değer kayıpları ve enflasyon altında getiriye sahip olduğunu düşünüyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz ? Şu anki atmosferde ileriye dönük sağlam şirketlerden alım yapar mıydınız ?
Şu var ki elimize attığımız hiçbir şeyin aslında tatmin edici bir tarafı yok. Fakat bu her zaman için geçerliydi. Çünkü ülkenin ne olacağı belirsiz bir sisteminde yaşıyorduk ve bu yüzden hiç birşeyi garanti altına alamadık. Şahsen ben şuan yapmayı düşünüyorum. Çünkü şuan yapmazsam ilerde alım gücüm hiç kalmayacak farkındayım. Zaman geçtikçe herşeyin fiyatı daha da fazla uçuyor ve buna biran önce çözüm getirmeliyim. En azından şuan alım gücüm az da olsa varken değerlendirmek zorunluluğun da hissediyorum kendimi.

• Beğen
Reactions: sizofrentirtil

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Şuan almanızı tavsiye etmem çünkü yeni seçimler ve yapılacak ekonomik politikalarla beraber bir düşüş geleceğini tahmin ediyoruz. Bence bekleyip düzgün analiz etmeniz ve haberleri takip edip ona göre bir yatırım planı çizmeniz

• Beğen
Reactions: sizofrentirtil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar