Bir Insan Neden Sigara Içer?

Bero byhn

Asistan
26 Ağu 2022
7
2
3
Sigara içiyorsanız neden içiyorsunuz?
İçmiyorsanız da sigara kullanan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevaplarsanız sevinirim 🚬

Konu Sahibi
B

Bero byhn

Asistan
26 Ağu 2022
7
2
3
11 yaşında başladığımı düşünürsen 16 senedir aktif içiyorum. Evet, pişmanım. Çünkü kokusu ayrı sıkıntı, dişlerimi günde 2 kere kesin fırçalarım ama onun rengi geçmez. Öksürük ve göğüs ağrısı da başlıyor bir yerden sonra. İnsan hayatını cidden kalitesizleştiriyor.
Umarım en kısa sürede daha kötü sonuçlara yol açmadan bırakabilirsiniz.Size son bir sorum olarak kötü özelliklerinin yanında iyi bir tarafı da var mı sizce?😶

• Beğen
Reactions: umutcatal

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Sigara içiyorsanız neden içiyorsunuz?
İçmiyorsanız da sigara kullanan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevaplarsanız sevinirim 🚬
Sigara bana göre herkesin kendini rahatlatma biçimi. Yargılanılması gerekilen birşey de değil, kim kendini nasıl rahat ve özgür hissediyorsa onu yapmalı. Fakat ailelerimiz sigara içenleri neden bilmiyorum hor görürler, kendimi bildim bileli bu bana saçma gelmiştir. Sonuçta herkesin zararı kendine.

Her neyse bende bir ara kullanıcısıydım, fakat bir süre sonra bıraktım. Bıraktıktan sonra şunu keşfettim. Sigara aslında beni rahatlatmıyormuş, aksine bütün düşüncelerimi birden önüme serip beni depresife sokuyormuş. Kısacası depresif olmaktan kurtardım kendimi ve daha da iyi hissediyorum şuan. 😊

Konu Sahibi
B

Bero byhn

Asistan
26 Ağu 2022
7
2
3
Sigara bana göre herkesin kendini rahatlatma biçimi. Yargılanılması gerekilen birşey de değil, kim kendini nasıl rahat ve özgür hissediyorsa onu yapmalı. Fakat ailelerimiz sigara içenleri neden bilmiyorum hor görürler, kendimi bildim bileli bu bana saçma gelmiştir. Sonuçta herkesin zararı kendine.

Her neyse bende bir ara kullanıcısıydım, fakat bir süre sonra bıraktım. Bıraktıktan sonra şunu keşfettim. Sigara aslında beni rahatlatmıyormuş, aksine bütün düşüncelerimi birden önüme serip beni depresife sokuyormuş. Kısacası depresif olmaktan kurtardım kendimi ve daha da iyi hissediyorum şuan. 😊
Sizin adınıza sevindim.Bence de isteyen içer istemeyen içmez size katılıyorum.Rahatlatma kısmı da tartışmaya açık bir konu.Cevabınız için teşekkürler🙂

magicpeach

Asistan
26 Ağu 2022
7
6
3
Sigara içerken her şeyin geçici olduğuna inanıyorum. Mesela sigaranın dumanını üflüyorum sonra havaya bakıyorum ve yok . Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum ve bu iyi geliyor. Zaten çok içen insan değilim ayda 2 3 defa belki

• Beğen
Reactions: Bero byhn
Konu Sahibi
B

Bero byhn

Asistan
26 Ağu 2022
7
2
3
Sigara içerken her şeyin geçici olduğuna inanıyorum. Mesela sigaranın dumanını üflüyorum sonra havaya bakıyorum ve yok . Bilmiyorum ama ben öyle hissediyorum ve bu iyi geliyor. Zaten çok içen insan değilim ayda 2 3 defa belki
Bu da başka bir bakış açısı ama bence mantıklı.Zaten siz sigaranın değil de o sizin köleniz olmuş gibi,arada sırada her şeyin geçici olduğunu hatırlamak için kullanıyormuşsunuz. Bu şekilde olduğu zaman bence çok sorun teşkil etmez.
Teşekkürler..

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
11 yaşında başladığımı düşünürsen 16 senedir aktif içiyorum. Evet, pişmanım. Çünkü kokusu ayrı sıkıntı, dişlerimi günde 2 kere kesin fırçalarım ama onun rengi geçmez. Öksürük ve göğüs ağrısı da başlıyor bir yerden sonra. İnsan hayatını cidden kalitesizleştiriyor.
Başlamak için biraz geç kalmışsın sanki 🙂yazık ya valla minnacık yaşta başlamak nedir üzüldüm gerçekten. Umarım en kısa zamanda bırakırsın içenlerin hepsi bırakır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar