Bilmiyorum

TRİTYA

Üyecik
22 Eyl 2022
1
0
1
21
Birisine "Ayrılalım" dediğinizde karşı taraf "Buna tek başına karar veremezsin" dediği zaman bu ne demek oluyor??? Bir şeyler daha eklemek istedim Ben mesela bütün gün evde duran biriyim Benim bi ara uyku düzenim çok bozulmuştu Gecem gündüzüm belli değildi yani öyle söyliyeyim İşte mesela şöyle ben diyelim genelde gece uyanıp sabah yatabiliyodum Ondan dolayı da onunla fazla konuşamıyoduk Bide o sabah erkenden kalkıp işe gidiyodu Gece de dolayısıyla o uyuyodu İşte bi gün bu beni arayıp başladı "Kızım sen ne yapmaya çalışıyorsun ya? Sen beni cepte görüyorsun Ha bu zaten salak diye düşünüyorsun Bu zaten bir şey demez(Benim öyle düşündüğümü idda ediyor) Bir şeyler söyle Ben ona göre yoluma bakıcam" Gibi şeyler söylemişti işte Ben de hiç bir diyemedim Yüzüne kapattım telefonu bütün gece ağlamıştım Çünkü beni nasıl olduğumu vesaire bilen biri Ne halde olduğumu bilen biri İşte sabah karar verdim "Ayrılalım" yazmıştım Durum böyle

Son düzenleme:

melekmhx

Üyecik
15 Eyl 2022
4
2
1
Ankara
Karşındaki kişi benim düşüncelerimde önemli diyor. Yani senden ayrilmak istemiyor. Fakat eğer bu ilişki sana zarar veriyorsa hemen uzaklaş çünkü; biz insanlar çoğunlukla duygularımıza yenik düşüp mantıksız hareketler yapabiliyoruz. Karşındaki kişiye son kez uygun bir dille söyle. Seni yoran bir ilişkinin içinde olmak zorunda değilsin.

• Beğen
Reactions: TRİTYA

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Elbette tek başınıza böyle bir karar veremezsiniz çünkü bir ilişki içerisindesiniz. Belki bir tür yanlış anlaşılmalar yaşanmış bile olabilir en iyisi sakin bir şekilde konuşarak kendini iyi bir şekilde ifade etmektir.
Eğer pat ayrılalım diye söyleyip her şeyi ortada bırakıp giderseniz sizin hatanız olur ki geçerli bir açıklamanız dahi olsa sizin hatanız olur çünkü karşı tarafın hiçbir şeyden haberi olmadığı için savunmasını yapamaz ve bu şekilde onu tamamen yüzüstü bırakmış gibi gözükeceksiniz.

• Beğen

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Birisine "Ayrılalım" dediğinizde karşı taraf "Buna tek başına karar veremezsin" dediği zaman bu ne demek oluyor???
Karşıda ki kişinin ne gibi bir zihniyetle bu soruyu yönlendirdiğine bağlı. Eğer ki kendini beğenen, bencilce bir yapısı varsa kendi kendine karar vermen bunu gururuna yediremediği anlamına geliyor. Diğer bir deyişle sen kimsin ki benden ayrılmayı kendi kendine karar verip bitirebileceğini sanıyorsun? Sana ne yaptım ki bana danışmadan bu kararı verebiliyorsun vs vs. Yani demem o ki bu kişinin senin fikrine saygısı yok. Ve bu konuya devam ettikçe seni kırmaya hazırda bekleyen bir bomba gibi. O yüzden çokta üstünde durmanı tavsiye etmiyorum.

• Beğen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar