Benim Için Maç Turnuvası

Yigit

Asistan
4 Ağu 2022
7
2
3
13
Merhaba abiler Bursaspor futbol kulubüne gidiyorum ve lisans çıkıp liglerde oynayacağım ama lig 2009 2010 doğumluların ligi ben 2011 doğumluyum sizce beni alırlar mı?

• Beğen
Reactions: Hakan Yamakcık

mehmet

Dekan
8 Tem 2022
122
34
28
Çok yetenekliyim her maç 1 gol 1 asist ve antrenmanlardada baya iyiyim hocanın gözündeyim ama annem 2009 2010 sadece diyor abimde u17 gibi düşün 16 yaşta var 17 yaşta var diyor
Eğer anlattığın kadar varsan bir şekil de alınırsın alınmazsan bile daha çok yolun var çalışmaya devam et bursasporda oynuyorsun elbet teklif gelir pes etmek yok

Konu Sahibi
Y

Yigit

Asistan
4 Ağu 2022
7
2
3
13
Eğer anlattığın kadar varsan bir şekil de alınırsın alınmazsan bile daha çok yolun var çalışmaya devam et bursasporda oynuyorsun elbet teklif gelir pes etmek yok
Şimdi şöyle abi 20 ağustosta u14 maçımız başlayacak ve bizde lisans yok o zamana kadar iyi oynayanlara lisans verecekler ve en iyi oynayan benim performans olarak şuanda.Bana lisansı verseler dediğim lige girebilir miyim 1 yıl ile kaybeder miyim?

• Beğen
Reactions: mehmet

mehmet

Dekan
8 Tem 2022
122
34
28
Şimdi şöyle abi 20 ağustosta u14 maçımız başlayacak ve bizde lisans yok o zamana kadar iyi oynayanlara lisans verecekler ve en iyi oynayan benim performans olarak şuanda.Bana lisansı verseler dediğim lige girebilir miyim 1 yıl ile kaybeder miyim?
Orasını bilemem görücez bakalim ben bile merak ettim😂 haber ver sonucu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar