Ben Kilden Vs Objeler Yapıyorum Fakat Onları Satamıyorum Bana Satış Yapabilmem Adına Fikir Verirmisiniz

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Attığınız link bende görülmedi fakat, deneyimlerimce Instagramdan tanıtım yaparak satabilme olasılığınız yüksek olabilir. Ayrıca dolap sitesinden de satmayı deneyebilirsiniz. Kendinize özel web sayfası açabilirsiniz. Trendyol ya da amazon sitelerinden de satış yapıldığını duydum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Mantık olarak yorumlayacak olursam öncelikle hedefiniz satışlarınızı çoğaltmak için önemli bir kitle yaratmaya çalışmanız gerektiğidir. 😊

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
gerçekten çok tatlı ürünleriniz var. Ben de dolap uygulamasını öneriyorum gerçekten çok fazla satış yapılabiliyor.
Sizin gibi ürünlerini satan bir kullanıcı daha var. Ondan fikir alabileceğinizi düşünüyorum. Mehmet hocam buraya yazar zaten.
İnstagram adresi @mehmetkarayel76 :D

Konu Sahibi
B

Ben

Asistan
9 Ağu 2022
8
1
3
Attığınız link bende görülmedi fakat, deneyimlerimce Instagramdan tanıtım yaparak satabilme olasılığınız yüksek olabilir. Ayrıca dolap sitesinden de satmayı deneyebilirsiniz. Kendinize özel web sayfası açabilirsiniz. Trendyol ya da amazon sitelerinden de satış yapıldığını duydum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Mantık olarak yorumlayacak olursam öncelikle hedefiniz satışlarınızı çoğaltmak için önemli bir kitle yaratmaya çalışmanız gerektiğidir. 😊
Yorumunuz için teşekkür ederim dolap ve gardrops uygulamasında ilan oluşturdum uzun bir süredir de ürünlerim aynı şekilde bekliyo yakınlarım evimde görüp bayılarak alıyo ve istekleri de oluyo fakat uygulamada tek beğeni bile gelmiyo Instagram da aynı şekilde fiyatını mı abartıyorum açıklama yımı bilemiyorum

Konu Sahibi
B

Ben

Asistan
9 Ağu 2022
8
1
3
Gardropsta gayet iyi bir satış uygulaması..
Şahsen sizden bende almak isterim bu tarz ürünlerinizden, çok şekerler 🤭
Teşekkür ederim ürünlerime bakmak isterseniz Instagram calsifer9 baktıktan sonra alım yapmak zorunda değilsiniz fiyat sorabilirsiniz bilgi verebilirim fakat görüp te bana neyi yanlış yaptığımı söylerseniz veya ne yapmam gerektiğini çok memnun olurum ordan mesaj atarsanız size dolap ve gardrops uygulamasındaki ismimi de verebilirim asıl incelenmesi gereken yer orası diye düşünüyorum :)( çünkü ordan satış yapmak istiyorum

Yorgunbusra

Doçent
23 Ağu 2022
41
23
18
Teşekkür ederim ürünlerime bakmak isterseniz Instagram calsifer9 baktıktan sonra alım yapmak zorunda değilsiniz fiyat sorabilirsiniz bilgi verebilirim fakat görüp te bana neyi yanlış yaptığımı söylerseniz veya ne yapmam gerektiğini çok memnun olurum ordan mesaj atarsanız size dolap ve gardrops uygulamasındaki ismimi de verebilirim asıl incelenmesi gereken yer orası diye düşünüyorum :)( çünkü ordan satış yapmak istiyorum
Şu anda instagram kullanmiyorum maalesef 😬 geri açarsam yazarım inşallah 😅

• Beğen
Reactions: Ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar