siz nerelisiniz? Bu arada bugün neler yaptınızSizin işiniz daha zor size kolay gelsin
Ben İstanbul'dayım.ben yıllık izindeyim bugün çıkıp gezdim,asıl siz ne yaptınız dediklerinizi uyguladiniz mı ?siz nerelisiniz? Bu arada bugün neler yaptınız
Gezmek güzel gelmiştir diye düşünüyorum. Yani sizin işiniz çok kolay İstanbulda kimse birbirini umursamaz. Ben bir kere İstanbula gittim ve mağazanın ortasına sıcaktan dümdüz yatan birisini gördüm. Gerçekten kimsenin birbirini umursamaması ve tuhaf (bana göre) davranışlarını ağzım açık izledim. İstanbul o kadar kalabalık ki asla orada yaşamak istemezdim.Ben İstanbul'dayım.ben yıllık izindeyim bugün çıkıp gezdim,asıl siz ne yaptınız dediklerinizi uyguladiniz mı ?
Yılların İstanbullusuyum ben daha onkadar rayına rastlamadım.Evet burada yaşamak gerçekten çok zor.En azından biseyler denemissinizGezmek güzel gelmiştir diye düşünüyorum. Yani sizin işiniz çok kolay İstanbulda kimse birbirini umursamaz. Ben bir kere İstanbula gittim ve mağazanın ortasına sıcaktan dümdüz yatan birisini gördüm. Gerçekten kimsenin birbirini umursamaması ve tuhaf (bana göre) davranışlarını ağzım açık izledim. İstanbul o kadar kalabalık ki asla orada yaşamak istemezdim.
Aslına bakarsanız ben pek yapamadım tek yapabildiğim hani yerlerde delikler olur ve sular çıkar ya evet herkes onu izlerken altına girip ıslandım. Bir deliği görmeyip tüm suyu çekince biraz garip oldu ama gerçekten eğlendim. Eve dönüş yolunda da yürüyüş yolunda seksek oynadım.
umarım deneyebilirsiniz. Yanınızda bir arkadaşınız varmış gibi yaşayın yarın beraber seksek oynayabilir ya da sularını altından geçebilirizYılların İstanbullusuyum ben daha onkadar rayına rastlamadım.Evet burada yaşamak gerçekten çok zor.En azından biseyler denemissiniz
Yarın yine boğaz turu yapacağım,belki denize atlarımumarım deneyebilirsiniz. Yanınızda bir arkadaşınız varmış gibi yaşayın yarın beraber seksek oynayabilir ya da sularını altından geçebiliriz
ajkdshajkdh anca beraber kanca beraber...Yarın yine boğaz turu yapacağım,belki denize atlarım
ajkdshajkdh anca beraber kanca beraber...
TeşekkürlerEn iyisi kitap okumak. Kitabı okurken karakterleri hayal etmek,düşünmek. O karakteri kendin gibi görmek vs kısaca kitap okumak iyi oluyor. Şuan öyle yapıyorum.
neyse bir dahakine beraber inşallah dsljkadksjaYanımda arkadaşım vardı ayıp olmasin diye atlamadim