Aşk Mı Desem Bilemedim

Ezoix

Asistan
31 Ağu 2022
15
1
3
Yurtdışından kısa süreli bir tatile geldim de, bir kız var çok güzel ve saf güzel duyguları olan bir kız. İnstagram da takipleşiyoruz kıza yazdım, az diyalog döndü güzelde gitti her şey. Sonra kiz yazma sebebini sordu "tanışma amaçla yazdım" dedim. Biraz bekleyip konuşmamızi doğru bulmuyorum diyip bitirdi. Bende biraz gurur tavanda hemen kısa kestim rahatsız etmemek amacıyla yazmadım da. İyi mi yaptım yoksa biraz üstelemelimiyim bilmiyorum. Ama çok konuşmak istiyorum. Ne yapmam lazım sizce?

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Gurur yapmadan önce nedenini ogrenseydin , sorsaydın sebebini öğrenebilir miyim diye. Bence büyük ihtimal kısa bir süre sonra döneceğini düşündüğü için muhabbete devam etmek istememiş olabilir. Ama en garantisi kendisine nedenini sorman.

• Beğen
Reactions: Ezoix

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Yurtdışından kısa süreli bir tatile geldim de, bir kız var çok güzel ve saf güzel duyguları olan bir kız. İnstagram da takipleşiyoruz kıza yazdım, az diyalog döndü güzelde gitti her şey. Sonra kiz yazma sebebini sordu "tanışma amaçla yazdım" dedim. Biraz bekleyip konuşmamızi doğru bulmuyorum diyip bitirdi. Bende biraz gurur tavanda hemen kısa kestim rahatsız etmemek amacıyla yazmadım da. İyi mi yaptım yoksa biraz üstelemelimiyim bilmiyorum. Ama çok konuşmak istiyorum. Ne yapmam lazım sizce?
Yani sebebini sorsaydın senin için garantili olabilirdi ama iletişiminizi birden kesmesi hoş olmamış sanki

• Beğen
Reactions: Ezoix

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar