Aşk Ilişkileri

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Yıllardır tanıdığım ve yaklaşık 2 yıldır beni sevdiğini söyleyen ve hissettiren bir adam var.Birçok kez onunla olmayı denedim ama olmamıştı ve onu bırakmıştım. Yaklaşık bir ay önce tekrar konuşmaya başladık bu sefer onu gerçekten sevdiğimi hissettim hergun ariyordu saatlerce konuştuk ona onu sevdigimi söyledim mutlu olduğunu beni sevdiğini söyledi zaten hep söylüyordu ama karşılık alamıyordu. Birkaç gün sonra uzaklaştı şimdi aramayı kesti mesaj atıyorum cevap vermiyor arıyorum açmıyor sizce intikam mi almak istedi başka bir şey olabilir mi ne yapmalıyım

admin_insanasor

Asistan
25 Ağu 2022
26
11
3
Yapabiliyosan vazgeçmek en iyisi diye düşünüyorum, bi insan sevdiğini cevapsız bırakmaz. Ya ulaşılmaz olman onu çekiyodu, ya hayatında başka biri var, belki de kaçan kovalanır düşüncesiyle kendisini ağırdan veriyor. Ya da bilmediğimiz başka bi sebebi vardır ama dengesiz insanlarla uğraşmak gerçekten zor.

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Yıllardır tanıdığım ve yaklaşık 2 yıldır beni sevdiğini söyleyen ve hissettiren bir adam var.Birçok kez onunla olmayı denedim ama olmamıştı ve onu bırakmıştım. Yaklaşık bir ay önce tekrar konuşmaya başladık bu sefer onu gerçekten sevdiğimi hissettim hergun ariyordu saatlerce konuştuk ona onu sevdigimi söyledim mutlu olduğunu beni sevdiğini söyledi zaten hep söylüyordu ama karşılık alamıyordu. Birkaç gün sonra uzaklaştı şimdi aramayı kesti mesaj atıyorum cevap vermiyor arıyorum açmıyor sizce intikam mi almak istedi başka bir şey olabilir mi ne yapmalıyım
Senden intikam alma fikirlerine girişmiş ise zaten hiç sevmemiştir. Erkekler bu konuda biraz gaddardır, zor kızları ellerine geçirene kadar kapılarında köle olurlar ve istediklerini aldıklarında boom! Bir bakmışsın ki ortalıktan kaybolmuş. Büyük ihtimalle sen onun için kazanılması zor biriydin ve bu yüzden seni gözünde büyüttü. Kendine yediremedi ve seni kazanmak için elinden geleni yaptı. Sonunda istediğini alınca onun için herşey bitti. O yüzden benden sana tavsiye, kalbin çok fena kırılmıştır muhakkak fakat şunu beyninin bir köşesine kabullendir. Böyle karaktersiz bir insanla zaten işim olmamalı bu şekilde olması benim için çok iyi oldu de ve hayatını yaşamaya bak. Bazen bazı şeylerin erkenden bitmesi bu yüzden iyidir 😊

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Yapabiliyosan vazgeçmek en iyisi diye düşünüyorum, bi insan sevdiğini cevapsız bırakmaz. Ya ulaşılmaz olman onu çekiyodu, ya hayatında başka biri var, belki de kaçan kovalanır düşüncesiyle kendisini ağırdan veriyor. Ya da bilmediğimiz başka bi sebebi vardır ama dengesiz insanlarla uğraşmak gerçekten zor.
Bu da mantıklı bazı insanlar elde ettiklerini hissettiklerinde uzaklasabiliyorlar

Konu Sahibi
B

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Senden intikam alma fikirlerine girişmiş ise zaten hiç sevmemiştir. Erkekler bu konuda biraz gaddardır, zor kızları ellerine geçirene kadar kapılarında köle olurlar ve istediklerini aldıklarında boom! Bir bakmışsın ki ortalıktan kaybolmuş. Büyük ihtimalle sen onun için kazanılması zor biriydin ve bu yüzden seni gözünde büyüttü. Kendine yediremedi ve seni kazanmak için elinden geleni yaptı. Sonunda istediğini alınca onun için herşey bitti. O yüzden benden sana tavsiye, kalbin çok fena kırılmıştır muhakkak fakat şunu beyninin bir köşesine kabullendir. Böyle karaktersiz bir insanla zaten işim olmamalı bu şekilde olması benim için çok iyi oldu de ve hayatını yaşamaya bak.
Böyle biri olduğuna inanmıyordum her derdini her şeyini benimle paylasirdi ve asla kabullenemiyorum bunu nasıl atlatirim bilemiyorum ama tavsiyen için çok teşekkürler

Konu Sahibi
B

Birkucukpanda

Asistan
25 Ağu 2022
14
1
3
Çok çabaladım defalarca aradım ama artık ben de bıraktım ve vazgeçmek unutmak için çabalıyorum bazen insanları yanlış taniyabiliyormusuz ve kimseye fazla guvenmemeliymisiz en azından bunu öğrenmiş oldum

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Böyle biri olduğuna inanmıyordum her derdini her şeyini benimle paylasirdi ve asla kabullenemiyorum bunu nasıl atlatirim bilemiyorum ama tavsiyen için çok teşekkürler.
Sen mutlu olmayı hak ediyorsun, ve üzülmesi gereken senin gibi mükemmel birini kaybetmiş kişidir. O yüzden en kısa zaman da atlatabilmeni ve hayatta iyi insanlarla karşılaşmanı diliyorum.. ✨

• Beğen
Reactions: Zeynep

admin_insanasor

Asistan
25 Ağu 2022
26
11
3
Çok çabaladım defalarca aradım ama artık ben de bıraktım ve vazgeçmek unutmak için çabalıyorum bazen insanları yanlış taniyabiliyormusuz ve kimseye fazla guvenmemeliymisiz en azından bunu öğrenmiş oldum
İnsan çok üzülüyor da, öyle biri çıkıyor ki karşısına kaybettiği herkes için şükür ediyor. Çok şükür senin inanmaktan başka hiç bir suçun yok, gönlün rahat olsun. Rabbim karakterli insanlara karşılaştırsın inş.

Benimadimhayal

Asistan
26 Ağu 2022
9
3
3
Hangi duygu ve düşünceler icerisinde oldugunu kesinlikle bilemeyiz. Sen uzerine duseni yapmışsın aramissin ulasmaya çalışmışsin. Sana düşen onu artık dusunmemek ve olursa da kapıyı hafif açık birakmak. Donerse sorarsin tatmin olmazsan kesersin. Eğer benim gibi salak biriyse der ki amcam vefat etmisti psikolojim bozuktu kimseyle gorusmek istemedim. Yersen tabi😂😂😂

CSD

Üyecik
5 Eki 2022
1
0
1
Bundan 20 gün öncesinde bu yazıyı ben paylaşmıştım o hesabın şifresini unuttum. Bugüne kadar anlattığım çocuktan haber alamadım telefon değiştirdi hesaplarını kapadı. Bugün ölüm haberini aldım. İntihar ettiğini öğrendim. Ölmeden önce hayatında başka biri olduğunu öğrendim yani beni bir başkası için terkettigini. Yıllar öncesinde annemi kaybettim. Annemden sonra ilk defa bu kadar sevdiğim insanı kaybettim. Buna nasıl dayanılır? Bu acı nasıl geçer bilmiyorum. Kimseyle konuşamıyorum kafayı yemek üzereyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar