Arkadaşımın Sevgilisi Bana Sulanıyor Ne Yapayım

neslihan

Dekan
8 Tem 2022
115
1
39
28
Arkadaşımın sevgilisi var ve bana yazıyor bana çok güzelsin falan diyor bunu arkadaşıma söylemeli miyim sizce

Zeynep

Dekan
5 Ağu 2022
130
2
56
28
Söyle tabi nasıl bir insanla birlikte olduğunu bilsin mesajları da göster ki aralarını bozmaya çalıştığını düşünmesin

• Beğen
Reactions: Cgl

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Elinde kanıt vs varsa göstererek söylesen daha iyi olur, arkadaşın çok aşıksa seni suclayabilir (tanımıyorum ama var öyleleri o bakımdan 🥲)

• Beğen
Reactions: Cgl

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Arkadaşının sana tepki göstermesine ihtimaline karşılık direk sana yazdığı mesajın resmini çekip bunu ona atmalısın. Bazen kelimeleri yanlış anlayabiliyor o konumdayken insan

admin_insanasor

Asistan
25 Ağu 2022
26
11
3
Arkadaşımın sevgilisi var ve bana yazıyor bana çok güzelsin falan diyor bunu arkadaşıma söylemeli miyim sizce
Bence bi yere devat edip uygun bi dilde anlatmalısın, yoksa ileride suçlu da sen olabilirsin. Aynı ortamda bulunmak zorunda olduğun bi insansa sürekli karşılaşmak boraz can sıkıcı olabilir. Tabiki arkadaşın da erkek arkadaşının kendisi yerine sana yazdığı için ister istemez sana içten sinir olacaktır diye tahmin ediyorum. Arkadaşına da bu erkekler böyle, heycan arıyolar, ellerindekinin kıymeti bilmeyip heycan arıyolar vs dersin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar