Aldatılmak

raziyebegüm22

Asistan
10 Eyl 2022
3
5
3
Her ilişkimde aldatılıyorum. Çok çabuk vazgeçiliyorum veya hep bir seçenek oluyorum hep dürüst biri ile karşılaşmak istiyorum ama olmuyor. Bu durum ben de yetersizlik duygusu oluşturdu artık sevilecek biri olmadığıma karar verdim . Nasıl aşabilirim? Kendini sev vs diye tavsiyede bulunacaksanız eğer deniyorum her şeyi yaptım spor, bakım, kendimle zaman geçirme, yalnız bir şeyler yapma...

SamYeli18

Üyecik
10 Eyl 2022
3
0
1
Sorunu kendinde arama derim, artık çağ değişti tüketim çağındayız. Kimse artık dürüst ve sadık olmakla olanlarla ilgilenmiyor. Ama yine de umudunu kaybetme, bir gün gerçek sevgiyle karşılaşırsın umarım.

YBlacKK

Asistan
10 Eyl 2022
3
1
3
Aldatılman bana sorarsan iyi olmuş neden diye sorarsan o kişi doğru kişi olmadığı ortaya çıkmış oldu sonradan öğrenip üzülmektense önceden öğrenip üzülmek en iyisi oluyor. Aşk denilen illet o kadar lanet bişe ki aldatsa,bıraksa seni ne konuda üzerse üzsün seviyorsun hani kendini kandırmaya çalışıyorsun olmuyor ben sevmiyorum ya aldattı beni ama ama kalbin halen seviyor neyse ne işte bazen gerçek aşkı bulursun bazen bulamazsın. Tek kalırsın,dostların olmaz kafayı yersin konuşucak kimsen olmayınca kendine konuşursun korkarsın ölmek istersin ama olmaz neyse ne konu neydi neye bağladım ümidini kaybetme aşk her şey değildir belki bazen tek olman her şey için daha hayırlısıdır umarım her şey gönlünce olur ❤

Konu Sahibi
R

raziyebegüm22

Asistan
10 Eyl 2022
3
5
3
Aldatılman bana sorarsan iyi olmuş neden diye sorarsan o kişi doğru kişi olmadığı ortaya çıkmış oldu sonradan öğrenip üzülmektense önceden öğrenip üzülmek en iyisi oluyor. Aşk denilen illet o kadar lanet bişe ki aldatsa,bıraksa seni ne konuda üzerse üzsün seviyorsun hani kendini kandırmaya çalışıyorsun olmuyor ben sevmiyorum ya aldattı beni ama ama kalbin halen seviyor neyse ne işte bazen gerçek aşkı bulursun bazen bulamazsın. Tek kalırsın,dostların olmaz kafayı yersin konuşucak kimsen olmayınca kendine konuşursun korkarsın ölmek istersin ama olmaz neyse ne konu neydi neye bağladım ümidini kaybetme aşk her şey değildir belki bazen tek olman her şey için daha hayırlısıdır umarım her şey gönlünce olur ❤
Evet sancılı bir süreç aslında kişi ve kişiler için üzülmüyorum sadece hep aynı şeyleri yaşamak yoruyor artık. Teşekkür ederim cevabınız için evet aşk her şey değil belki hayırlısı buydu almam gereken dersler vardı belki bilemiyorum.

• Beğen
Reactions: YBlacKK

nis

Dekan
24 Ağu 2022
141
1
68
28
18
Bence hatayı sürekli kendinizde aramaktan vazgeçin. İnsanlar maalesef ki bir torba dolusu elmaya benziyorlar kurtlusu da var işte. Zaman ilerledikçe kurtlu olanların sayısı artıyor ama elden bir şey gelmez.
Siz kendi dürüstlüğünüzden asla vazgeçmeyin sabrın sonu selamettir. Karşınıza elbette sizin gibi insanlar çıkacaktır.
Umarım yakın zamanda çıkar ama unutmayın her şeyin çözümü sabırdır :)

• Beğen
Reactions: raziyebegüm22

Mehmetk

Dekan
27 Ağu 2022
107
37
28
30
Eskişehir
Bu bende de oldu 2 kere hemde. Birisinde 4 kişi ile konuşuyormuş benimle konuşurken. Diğerinde de çocuğu olduğunu öğrendim ayrıldıktan sonra. Yani seninle ilgili bir durum değil tam olarak. Karşıdakinin kanı bozukluğu, sütünün bozuk olması. Ama hem senin hem de benim sorunum cepte olmak sanırım. Bu da vazgeçilmek değil vazgeçebilmekten geçer

• Beğen
Reactions: raziyebegüm22

Lia

Premium Üye
Premium Üye
21 Ağu 2022
279
2
136
43
27
www.tumblr.com
Her ilişkimde aldatılıyorum. Çok çabuk vazgeçiliyorum veya hep bir seçenek oluyorum hep dürüst biri ile karşılaşmak istiyorum ama olmuyor. Bu durum ben de yetersizlik duygusu oluşturdu artık sevilecek biri olmadığıma karar verdim . Nasıl aşabilirim? Kendini sev vs diye tavsiyede bulunacaksanız eğer deniyorum her şeyi yaptım spor, bakım, kendimle zaman geçirme, yalnız bir şeyler yapma...
Aslında siz sevilecek ve değer verilecek bir kişisiniz. Fakat, hayatınıza giren kişiler maalesef ki sizin verdiğiniz değere karşılık ihanetle geliyorsa bu sizin değil, karşıda ki kişilerin sorunudur. Kendinize karşı özgüven düşüklüğü yaşamak yerine böyle kişilerin hayatınızda yeri olmadığının bilincinde olarak daha da güçlü ve iradeli olmanız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir kadın, karşıda ki kişiden çok kendi ayaklarının üzerinde sağlam durmasını bilmeli, ve hiçbir zaman kendinden taviz vermemeli. Kendinizi sevin. Fakat yine aldatılmamak için sadece fiziksel olarak başkalarının gözünde güzel olma çabaları yerine en çokta kendiniz için çabalayın. Sadece fiziksel değil, zihinsel olarakta gelişiminize önem göstermenizi tavsiye ederim. Gelişim bilinçsellik getirir. Ve karşıda ki kişilerin yaptığı haraketler acı değil, aksine tecrübe verir.

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Cok çabuk vazgecilme soylemi cok ağır değil mi? Başkasının karakteri ile kendinize değer bicmeyin lütfen 💜ben herhangi bir haksızlıkla karşılaştığımda haksızlık yapan, yalan soyleyen, aldatan ben değilim yolu bitirmeden yarı yolda bırakan ben değilim derim hep kendime ve daha huzurlu hissediyorum bu şekilde.. Ve biliyorum siz ne kadar sadık ve saf niyetlerle bir işe başlarsanız ilişkide aşkta evlilikte hepsinde kaybeden siz gini gözüksenizde aslinda kazanan ilerleyen zamanlarda yastığa rahat başınızı koyacak olanda sizsiniz.💙hep dua ederim aldatanlar aldatanlarla hep bir arada olsun😇

toprakvera

Asistan
31 Ağu 2022
27
12
3
Cok çabuk vazgecilme soylemi cok ağır değil mi? Başkasının karakteri ile kendinize değer bicmeyin lütfen 💜ben herhangi bir haksızlıkla karşılaştığımda haksızlık yapan, yalan soyleyen, aldatan ben değilim yolu bitirmeden yarı yolda bırakan ben değilim derim hep kendime ve daha huzurlu hissediyorum bu şekilde.. Ve biliyorum siz ne kadar sadık ve saf niyetlerle bir işe başlarsanız ilişkide aşkta evlilikte hepsinde kaybeden siz gini gözüksenizde aslinda kazanan ilerleyen zamanlarda yastığa rahat başınızı koyacak olanda sizsiniz.💙hep dua ederim aldatanlar aldatanlarla hep bir arada olsun😇
Tavsiye ; aldatan siz olmadığınız icin sevdiğiniz müzik eşliğinde köpüklü kahvenizi yudumlamaniz kalbiniz ferah bir şekilde yolunuza devam etmeniz👣

atesmelegi

Asistan
2 Eki 2022
18
6
3
Pek çok karakter yoksunu kişi ile ust uste karşılamışsın hepsi sadece bu. Kisisel görüşüm size bir sorun yok , kendinizde sorun aramayin. Oz güveninizi de kaybetmeyin. Belki ikiskiler konusuda aceleci davranıyorsunuz biraz zamana birakin ve aceleci davranmayin. Bazen 100 kere yazı tura atarsiniz 100 u de yazi gelir siz hep tura demissinizdir. Bazen hayat boyledir gecmisi gecmiste birakip devam etmelisiniz. Hepsi bu :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar