Age Gap (İlişkilerde Yaş Farkı)

Cherry

Üyecik
11 Ağu 2022
5
0
1
Herkese merhaba
İlişkilerdeki yaş farki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Özellikle daha küçük yaşta erkek ve büyük yaşta kadın.
Biliyorum tam tersi daha geçerli sayılıyor toplumsal açıdan ama merak ediyorum belki ilk elden deneyimleyen vardır ve paylaşmak ister... Teşekkürler

Wvant

Deniz
6 Ağu 2022
144
48
28
Bence bu olduğumuz yaş aralığına göre değişir mesela 15 yaşında olup 10 yaşındaki birisiyle sevgili olmak çok anormal ama 40 yaşında olup 45 yaşında ya da 35 yaşında birisiyle sevgili olmak gayet normal

• Beğen
Reactions: Cherry

Redhour

Asistan
9 Ağu 2022
27
1
16
3
Şahsen kendim 5 yaş üstü farkı kabul etmem. Bana kalırsa yaş farkı ile evliliğin 2 sebebi var 1. Maddiyat için 2. Kendinden büyük olmasından veya farklı bir sebep dolayısı ile bundan haz alması.

• Beğen
Reactions: Cherry
13 Ağu 2022
7
1
1
Bu konuda önemli olan seçimi yapacak olan çift eğer ki ortada gerçekten bir sevgi var ise toplumsal yargıyı ve normları görmezden gelebilirsiniz.
Hayatınızı kendi seçimleriniz doğrultusunda ilerletin

Yazarın notu: Ağzı olan konuşur siz hayatınızı yaşayın

Dr.Sensibile

Asistan
7 Ağu 2022
4
2
3
Herkese merhaba
İlişkilerdeki yaş farki hakkında ne düşünüyorsunuz?
Özellikle daha küçük yaşta erkek ve büyük yaşta kadın.
Biliyorum tam tersi daha geçerli sayılıyor toplumsal açıdan ama merak ediyorum belki ilk elden deneyimleyen vardır ve paylaşmak ister... Teşekkürler
Benden 15 yaş büyük biriyle ilişkim var ve gayet seviyeli mutluluk verici

myxammet

Doçent
13 Ağu 2022
49
7
8
Antalya
cryptotabbrowser.com
Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum karım benden 3 yaş büyük ve gayet mutluyuz. Sorun yaşta değil karşılıklı iletişim kurup sevgi ve saygı çerçevesinde mutlu olabilmektedir diye düşünüyorum. Aynı yaşta bile olsanız anlaşamadıktan sonra hiçbir anlamı yoktur.

MrUnknow

Üyecik
13 Ağu 2022
8
0
1
34
İst
Aga kafan uyuyor ise boşver yaşı başı (resitlik şartı ile). Benim +40 yaşında da oldu, +18 de. Güzel vakit geçirebiliyorsan konu kapanmıştır zaten. Önemli olan d bu.

Ugur0045

Üyecik
13 Ağu 2022
2
0
1
Ege
Bence yaşa takılmamak lazım. Ayrıca genel düşünce erkeğin büyük olması ama sanki kadının büyük olması daha mantıklı gibi geliyor bana. Çünkü kadın çok küçük olunca ilerleyen dönemde malum sorunlar oluyor. Kadın karakterli ise boşanıyor değil ise aldatıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar