Açılmak

AliSoylmz

Üyecik
23 Ağu 2022
2
0
1
1 sene önce bi restoranda tanıştım. Hoşlandım kuzenlerimle çok muhabbetini yaptık. Şöyle bi sıkıntı vardı ailesi ailemi tanır ailem ailesini. O yüzden öyle flört olma ihtimali bi tık düşük. Neyse ben 2 ay önce askerdeyken kuzenim ona söylüyor benim ondan hoşlandığımı ciddiği düşündüğümü ve görüşmek, tanışmak istediğimi. Bayağı yeşil ışık yakıyor "geldiğinde işi hazır, babamın yanında çalışır" gibisinden makara bile geçiolar. Şuan 2 ay önce bunu söyleyen kız, kariyer muhabbeti yapmış kuzenime. Sizce kendim gidip açılmalı mıyım?

saliha

Doçent
8 Tem 2022
44
10
8
bence git açıl neyi bekliyorsun ayrıca kariyer muhabbeti yapabilir kız geleceğine de önem veriyor demek ki ama sen geç kalmadan git açıl derim

Sohbetsever

Doçent
23 Ağu 2022
32
15
8
Abi seni zaten açmışlar. Duyguların konusunda ciddiysen git konuş, hatta büyüklerinle de konuş. O kızın seni ne kadar bekleyeceğinin garantisi yok sonuçta. Olumlu görür, bekler bekler, yoksan gider

Felfella

Doçent
21 Ağu 2022
45
21
8
Bence bir dene ya 😅 pek ciddi cevaplar vermemiş ama ciddi düşünmeye sevk edebilir belki kızı açılmanız. Büyük umutlarla gitmeyin tabii de.. belki o da içten içe olumlu düşünüyordur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar